Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)

• ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Ο/H sakisMIUI έγραψε:

An βαλω update απο xizomi EU θα εχω προβλημα?
      Κανένα πρόβλημα αφού η XTRV είχε ως Source τις ROM από το xiaomi.eu ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλησπέρα σε όλους παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω....
      Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;;

Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω....
      Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;;

Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;;
      Έχει αναφερθεί οτι θα επιτρέπει ξεκλείδωμα για μια φορά ανα χρόνο.. Δεν έχει να κάνει με το HyperOS, είναι θέμα πολιτικής Xiaomi. Προς το παρόν ισχύει το παλιό σύστημα δηλαδή την πρώτη φορά βάζει ένα timer για 7 ημέρες. Όμως όπως διαπίστωσα ισχύει ένας περιορισμός ανα μήνα όπως μου έγραψε εμένα ότι έχω υπερβεί τα unlocks για αυτό το μήνα και με κλείδωσε.. αν θυμάμαι σωστά έκανα δύο η τρία στο Fuxi. Ελπίζω να μην κοπεί αυτό γιατι απλά τοτε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος έναντι των άλλων να αγοράσει κανείς Xiaomi αφου και με την επιβολή των εφαρμογών google σκ@τ@ τα έχει κάνει..

Join us at : Laser Engraving Greece !
    • Διαφήμιση
    • 1)ο βασικοτερος λογος που εβαζα την custom rom της σελιδας στα προηγουμενα xiaomi κινητα μου ηταν η ηχογραφηση κλησεων.
      υπαρχει τροπος να βαλεις τον Mi dialer me ηχογραφηση κλησεωμ στο ευρωπαικο μοντελο χβρις να το ξεκλειδωσεις και να το πειραξεις γενικα;;;

2)μετα σκεφτηκα κατι αλλο......βλεπω υπαρχουν 3 εκδοσεις, china ,europe kai global.
      την china δεν την σκεφτομαι γιατι δεν εχει ελληνικη γλωσα αλλα η ευρωπαικη δεν εχει ηχογραφηση κλησεων.

και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;;
    • Ο/H gsfak έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω....

Έχει αναφερθεί οτι θα επιτρέπει ξεκλείδωμα για μια φορά ανα χρόνο.. Δεν έχει να κάνει με το HyperOS, είναι θέμα πολιτικής Xiaomi. Προς το παρόν ισχύει το παλιό σύστημα δηλαδή την πρώτη φορά βάζει ένα timer για 7 ημέρες. Όμως όπως διαπίστωσα ισχύει ένας περιορισμός ανα μήνα όπως μου έγραψε εμένα ότι έχω υπερβεί τα unlocks για αυτό το μήνα και με κλείδωσε.. αν θυμάμαι σωστά έκανα δύο η τρία στο Fuxi. Ελπίζω να μην κοπεί αυτό γιατι απλά τοτε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος έναντι των άλλων να αγοράσει κανείς Xiaomi αφου και με την επιβολή των εφαρμογών google σκ@τ@ τα έχει κάνει..
      1)ο βασικοτερος λογος που εβαζα την custom rom της σελιδας στα προηγουμενα xiaomi κινητα μου ηταν η ηχογραφηση κλησεων.
      υπαρχει τροπος να βαλεις τον Mi dialer me ηχογραφηση κλησεων στο ευρωπαικο μοντελο χβρις να το ξεκλειδωσεις και να το πειραξεις γενικα;;;

2)μετα σκεφτηκα κατι αλλο......βλεπω υπαρχουν 3 εκδοσεις, china ,europe kai global.
      την china δεν την σκεφτομαι γιατι δεν εχει ελληνικη γλωσα αλλα η ευρωπαικη δεν εχει ηχογραφηση κλησεων.

και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;;

ολα αυτα τα ρωταω γιατι θελω καποια στιγμη να αγορασω την συσκευη αλλα με ενδιαφερει η ηχογραφηση κλησεων αλλα ταυτοχρονα η υποστηριξη ελληνικης γλωσσας στις λειτουργιες ai που εχει η συσκευη.και σκεφτηκα μηπως η global συνδιαζει λειτουργιες κατι μεταξυ china kai europe rom.δηλαδη λληνικη γλωσσα μενου ηχογραφηση κλησεων και υποστηριξη ελληνικων στις λειτουργιες ai οπως η ευρωπαικη επισημη ρομ.για αυτο ρωταω εσας γιατι σιγουρα.

3)την xiaomi.eu rom πως την βαζουμε αν δεν μας αφηνει πλεον η xiaomi να ξεκλειδωνουμε ton bootloader;;;;επισεις η συγκεκριμενη ρομ εχει ελληνικη γλωσσα μενου ηχογραφηση κλησεων και υποστηριξη ελληνικων στις λειτουργιες ai οπως η ευρωπαικη επισημη ρομ;;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα. ;)
      Άρα δεν θα μπορούμε ούτε με Τρίτη εφαρμογή; ότι ξέραμε το ξεχνάμε και απλά παίρνουμε μια συσκευή και ότι λειτουργιες μας δινει;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

οποτε τι προτεινετε να κανουμε σαν καλυτερη λυση;;;για να εχουμε ηχογραφηση κλησεων;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

οποτε τι προτεινετε να κανουμε σαν καλυτερη λυση;;;για να εχουμε ηχογραφηση κλησεων;;;
      Cube ACR.. φαινεται να δουλευει αρκετα καλα εως τωρα σε μενα.. Xiaomi 15 EEA.. Αισιως σημερα το ξεκλειδωνω να δοκιμασω αν παιξει το "τρικ" με την global για επαναφορα του miui dialer & αρση global restrictions που και παλι προσωρινο θα ειναι γιατι φανταζομαι στο πρωτο σοβαρο update θα το εξαφανισουν και αυτο!

Υ.Γ. το cube στην πραξη "κλεβει" απο τα μικροφωνα και ειναι σα να εχεις μια συσκευη διπλα και να ηχογραφεις.. στην αναγκη ομως κανεις δουλεια εστω και με αυτο

• Ο/H gsfak έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

Cube ACR.. φαινεται να δουλευει αρκετα καλα εως τωρα σε μενα.. Xiaomi 15 EEA.. Αισιως σημερα το ξεκλειδωνω να δοκιμασω αν παιξει το "τρικ" με την global για επαναφορα του miui dialer & αρση global restrictions που και παλι προσωρινο θα ειναι γιατι φανταζομαι στο πρωτο σοβαρο update θα το εξαφανισουν και αυτο!
      Υ.Γ. το cube στην πραξη "κλεβει" απο τα μικροφωνα και ειναι σα να εχεις μια συσκευη διπλα και να ηχογραφεις.. στην αναγκη ομως κανεις δουλεια εστω και με αυτο
      επειδη το ανεφερες φιλε μου....
      αν καποιος αγορασει την global εκδοση και οχι την ευρωπαικη...δεν θα εχει miui dialer;;; παλι google dialer θα εχει;;;και αν οχι ποιο ειναι αυτο το τρικ που λες;;;;

επισεις οταν λες το ξεκλειδωνεις;;; τι εννοεις;;;τον bootloader;;; γινετε τελικα η το απαγορευει η ιδια η xiaomi;;;
    • @blackm76 δες εδω καταρχας γιατι ειμαστε εκτος θεματος στο thread Call recorder Fuxi TW ROM - Σελίδα 2 - Official MIUI Rom - Xiaomi-Miui.gr

• Διαφήμιση
    • Ο/H gsfak έγραψε:

@blackm76 δες εδω καταρχας γιατι ειμαστε εκτος θεματος στο thread Call recorder Fuxi TW ROM - Σελίδα 2 - Official MIUI Rom - Xiaomi-Miui.gr
      δεν ηξερα που να ρωτησω φιλε μου για αυτο εγραψα απο εδω.ενταξει θα ρωτησω απο εκει που μου εδειξες.ευχαριστω.