Την Πέμπτη 5-6-2014 μέσω φίλου που γνωρίζει αγγλικά παρήγγειλα το mi3w. Όταν έρθει θα σας ενημερώσω, φυσικά θα κάνω φύλο και φτερό το φόρουμ να ενημερωθώ με τις δυνατότητες του κινητού. Και όπου κολλήσω θα ζητήσω την βοήθειά σας.
Σήμερα ήρθε email ότι έκαναν λάθος στα ταχυδρομικά τέλη από Ευρώπη στα 294 και από Ασία στα 275 και την ακύρωσαν. Η παραγγελία έγινε στο επίσημο xiaomi eshop.
Τώρα ψαχνόμαστε μέσω merimobiles και to2c.com.
Στο χρώμα αποφάσισα black και τις παρακάτω προδιαγραφές:
Xiaomi Mi3 16GB ( NFC Bluetooth Headset ).
Θέλω να ρωτήσω αν το πάρω χωρίς Ελληνικά μπορώ να τα βάλω εγώ? το google play? και κάτι τελευταίο οι κινέζικές εφαρμογές φεύγουν είτε βάλω την Ελληνική ROM είτε των XDA?
Σήμερα ήρθε email ότι έκαναν λάθος στα ταχυδρομικά τέλη από Ευρώπη στα 294 και από Ασία στα 275 και την ακύρωσαν. Η παραγγελία έγινε στο επίσημο xiaomi eshop.
Τώρα ψαχνόμαστε μέσω merimobiles και to2c.com.
Στο χρώμα αποφάσισα black και τις παρακάτω προδιαγραφές:
Xiaomi Mi3 16GB ( NFC Bluetooth Headset ).
Θέλω να ρωτήσω αν το πάρω χωρίς Ελληνικά μπορώ να τα βάλω εγώ? το google play? και κάτι τελευταίο οι κινέζικές εφαρμογές φεύγουν είτε βάλω την Ελληνική ROM είτε των XDA?
Ναι σε όλα...
Όσο περιμένεις διάβασε λίγο τους οδηγούς και θα σου λυθούν πολλές απορίες...
Και εδώ είμαστε για κάθε απορία.
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)