Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε ότι αφορά τις προβλέψεις νομίζω είναι κλάσεως ανώτερο.
Το δοκιμασα τώρα, αργό και δεν εμφανίζει πιθανές επόμενες λέξεις.....

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τις "προβλέψεις λέξεων"?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H topmar έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τις "προβλέψεις λέξεων"?
Ο/H Tolis έγραψε:
Το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει αλλα θα μπορουσε να γινει και καλύτερο προσθέτωντας βελάκια για γρήγορη μετάθεση μεσα στο κείμενο.Σε αυτό κερδίζει το Ι.Α type ή Ι.Α type (δεν θυμάμαι ποιο φωνήεν είναι στην αρχή)Οι προβλέψεις ειναι πολύ καλες στο swift.Δεν έχω καταφέρει ποτέ όμως να γράψω σωστα τη λέξη ό,τι.
Ο/H sifamix έγραψε:
Καλημέρα
Μια ερώτηση. Εχω στις ρυθμίσεις μου το SwiftKey προεπιλογή σαν πληκτρολόγιο ομως καθε φορα π γράφω πανω στη μπαρα ειδοποιησεων μ βγάζει αυτό... Και διαλεγω κ παλι το SwiftKey κ παλι το βγαζει. Τι παίζει?
Φιλε μου το εκανα κ δεν αλλαξε κατι. Σ ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.Ο/H geo221 έγραψε:
Απάντηση:Ο/H sifamix έγραψε:
Καλημέρα
Μια ερώτηση. Εχω στις ρυθμίσεις μου το SwiftKey προεπιλογή σαν πληκτρολόγιο ομως καθε φορα π γράφω πανω στη μπαρα ειδοποιησεων μ βγάζει αυτό... Και διαλεγω κ παλι το SwiftKey κ παλι το βγαζει. Τι παίζει?
Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Ανοίγουμε τον διακόπτη στο Πληκτρολόγιο Swiftkey Beta
Ποιά rom φοράς? Εάν τυχόν φοράς την τελευταία ελληνική fastboot stable που βγήκε την περασμένη βδομάδα, έχει ένα θέμα με το swiftkey, το οποίο λύνεται, "πετώντας"¨την εφαρμογή που έχεις και την ξανακατεβάζεις απο το Play Store και παίζει κανονικά..Ο/H sifamix έγραψε:
Καλημέρα