Διαφήμιση

4.2.2 και flash player

• μια χαρά Γιώργο , ξέχασα να γράψω ότι επιλέγουμε να είμαστε root (το διόρθωσα)
      α) επιλέγουμε να είμαστε root (ασφάλεια / δικαιώματα / δικαιώματα root
      β) ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές (μενού/ρυθμίσεις/Ασφάλεια & απόρρητο/επιλέγουμε το Άγνωστες πηγές
      γ) μενού/ρυθμίσεις/{} Επιλ.για προγραμματιστές/επιλέγουμε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Aν και δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread,και συγγνώμη προκαταβολικά,ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να δουλέψει ο flash player 11.1 με τον πλοηγό της 4.4.2_cancro_Hellas-Stable17-GTV-3.13.0. ROM ?? .Έχω κάτι εφαρμογές για streaming και δεν βγάζω άκρη...Αναβάθμισα σε τελευταία ελληνική stable σε kitkat για να μπορώ να δουλέψω το screen mirroring του chromecast με ένα πειραματικό app από xda που ήθελε τουλάχιστον 4.4.3 για να δουλέψει στο ΜΙ3 μου και αφού το κατάφερα,δυστυχώς δεν μπορώ να δω τα streams πλέον...Φέρνω ως παράδειγμα το soccer live streaming από google play...ουφφφφ.....Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..Σχετικό-άσχετο : Ο πλοηγός της miui μπορεί να υποστηρίξει τον flash player 11.1 σε αυτη τη rom?Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις...
    • Ο/H ghosthunt έγραψε:

Aν και δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread,και συγγνώμη προκαταβολικά,ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να δουλέψει ο flash player 11.1 με τον πλοηγό της 4.4.2_cancro_Hellas-Stable17-GTV-3.13.0. ROM ?? .Έχω κάτι εφαρμογές για streaming και δεν βγάζω άκρη...Αναβάθμισα σε τελευταία ελληνική stable σε kitkat για να μπορώ να δουλέψω το screen mirroring του chromecast με ένα πειραματικό app από xda που ήθελε τουλάχιστον 4.4.3 για να δουλέψει στο ΜΙ3 μου και αφού το κατάφερα,δυστυχώς δεν μπορώ να δω τα streams πλέον...Φέρνω ως παράδειγμα το soccer live streaming από google play...ουφφφφ.....Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..Σχετικό-άσχετο : Ο πλοηγός της miui μπορεί να υποστηρίξει τον flash player 11.1 σε αυτη τη rom?Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις...

ο πλοηγός της miui δεν υποστηρίζει , άλλοι browsers το υποστηρίζουν
      κοίταξε κι εδώ
      Οδηγός Εγκατάστασης Adobe Flash Player σε Android 4.1 Jelly Bean / Android 4.4 KitKat
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση..Το έκανα κ λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, σε ότι αφορά τη χρήση του flash στο browsing.Tο θέμα μου όμως έχει να κάνει με το ότι ενώ έχω κάνει τον dolphin default browser,παρόλα αυτά δεν μπορώ να ανοίξω τα streams από το συγκεκριμένο app,που απαιτούν flash για να τρέξουν..Με λίγα λόγια δεν μου δουλεύει κανένα .apk από google play που παρέχει streaming links...Υπάρχει τρόπος μέσα από τις ρυθμίσεις της miui να το διορθώσω και να λειτουργεί όπως στην έκδοση 4.2.1 που είχα,πριν προβώ στην αναβάθμιση ??Έχει κάποιος φίλος παρόμοιο πρόβλημα με την εγκατάσταση της stable 17 σε streaming .apk's??Αν δεν είναι κόπος σε κάποιον με MI3 ας δοκιμάσει π.χ. το soccer live streaming που ανέφερα παραπάνω,σε rom kitkat να μου πει αν λειτουργεί..Και παλι ευχαριστω :)