hongmi hot spot
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Έφαγα τον ......."τόπο" και δεν μπόρεσα να βρω το hot spot στο μενού του hongmi.
Μπορεί κάποιος πρόθυμος φίλος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ
Ρυθμίσεις-->Ασύρματα & Δίκτυα-->Tethering &φορητό hotspot-->Σημείο πρ. Wi-fi-->Ενεργ. Wi-Fi hotspot (ενεργοποιείς τον διακότπη στο πορτοκαλί χρώμα)
Επίσης υπάρχει και μια πολύ ωραία συντόμευση για το Hotspot και στους διακόπτες...
-
Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ. Το βρήκα και το ενεργοποίησα ήδη.
Στους διακοπτες όμως δεν το βρίσκω. Που ακριβώς βρίσκεται; -
Δεν ξέρω πως ακριβώς να στο περιγράψω, αλλά θα προσπαθήσω:
Στην homepage βάζεις το δάκτυλό σου στην κορυφή της οθόνης και σέρνεις προς τα κάτω... εμφανίζονται τα λεγόμενα "toggles" (διακόπτες). Εάν δεν είναι μέσα στα πρώτα 11 εικονίδια που εμφανίζονται, πατάς το κουμπί "Ρύθμιση" (βρίσκεται κάτω δεξιά) και μπαίνεις μέσα στο μενού με όλους τους διακόπτες... Εκεί σέρνεις πάνω απο την μπάρα που βρίσκεται εκεί, το εικονίδιο που θέλεις (στην προκειμένη περίπτωση το WiFi Hotspot).
Αυτό λειτουργεί στο εξής σαν συντόμευση και δεν θα χρειάζεται να κάνεις όλη αυτή την διαδρομή που περιέγραψα απο πάνω για να κάνεις hotspot. Απλά θα πατάς τον διακόπτη και ...done! -
Υποψιαζομαι πως θα αναφέρεσαι σε άλλη ROM κι όχι στην εργοστασιακή που φοράει το δικό μου.
Έψαξα με τον τρόπο που είπες αλλά δεν το βρήκα. Δεν έχει επιλογή "ρυθμίσεις" . Έχει επιλογή "προσωποποίηση" όπου πράγματι βρήκα ανενεργό το εικονίδιο του WLAN αλλά το πατάς κι ενεργοποιείται απλά. Δεν μπόρεσα να το σύρω κάπου. -
Να πως βγαίνει το μενού σε μένα
-
-
Δες τη κίνηση που κάνει αυτός ο τύπος στο 3.19'' αυτού του βίντεο...
-
Ο/H caeser έγραψε:
Δες τη κίνηση που κάνει αυτός ο τύπος στο 3.19'' αυτού του βίντεο...
Μα οπως το βλεπεις στην εικονα είναι στο τέλος του scroll φίλε μου. Δεν πάει άλλο.
Κι ο τύπος στο βίντεο δεν πάει στις ρυθμίσεις διακοπτών αλλά στις γενικές ρυθμίσεις. -
Μα οπως το βλεπεις στην εικονα είναι στο τέλος του scroll φίλε μου. Δεν πάει άλλο.
***Μα σου είπα να κάνεις scroll ΠΑΝΩ... όχι κάτω... Δηλαδή στην ΑΡΧΗ του scroll... Για δοκίμασε πάλι -
Το κουμπί "ρύθμιση" βρίσκεται εκεί που δείχνει το βέλος...
-
Το βρήκα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες για το σύρσιμο πάνω από τη μπάρα.
Πάντως δεν μπορείς από ότι κατάλαβα να προσθέσεις πάνω από 11 εικονίδια στους διακόπτες διότι όταν προσθέτεις κάποιο αυτό...διώχνει ένα άλλο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες