Είναι η ίδια rom όπως αυτή;....https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900582Ο/H Vstromakias έγραψε:
Χρειάζεται να κάνω back up πρώτα ή περνάω το zip από πάνω όπως είναι?
Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι η ίδια rom όπως αυτή;....https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900582Ο/H Vstromakias έγραψε:
Κατέβασα την rom από το link που μου έστειλες. Την έβαλα στο φάκελο downloaded_rom και μου έβγαλε ότι λέει στην φώτο. καμμία βοήθεια?Ο/H Vstromakias έγραψε:
Καλημέρα . Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όπως φαίνεται από την επισυναπτόμενη φωτό σύμφωνα με το link που μου έστειλες έχει βγει η stable για το ruby και σε fastboot και σε recovery. Άρα κατεβάζω την recovery σε zip όπως είναι, την βάζω στο φάκελο downloaded_rom και κάνω εγκατάσταση. σωστά; χρειάζεται back up ή την περνάω από πάνω;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν θα είναι Public ROM αλλά κανένα Partial Release ή Pilot ROM για Beta Testers![]()
Μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες HyperOS ROMs για όλες τις συσκευές ΕΔΩ >> HyperOS Stable & Dev ROMS : Η λίστα με όλες τις επίσημες ROM από την Xiaomi (Updated 23 February 2024) - News by Xiaomi Miui Hellas
Κατέβασα την stable recovery rom από το link, έκανα την διαδικασία και μου έβγαλε αυτό... καμία ιδέα άλλη; έκανα κάτι λάθος;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν θα είναι Public ROM αλλά κανένα Partial Release ή Pilot ROM για Beta Testers![]()
Μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες HyperOS ROMs για όλες τις συσκευές ΕΔΩ >> HyperOS Stable & Dev ROMS : Η λίστα με όλες τις επίσημες ROM από την Xiaomi (Updated 23 February 2024) - News by Xiaomi Miui Hellas
Είχα την 14.0.8. Άλλαξα region σε st. Helen Αγία Ελένη) και έτσι πέρασα OTA την 14.0.12. Αν είχε θέμα η συσκευή έχω την εντύπωση ότι ούτε την 14.0.12 θα πέρναγε. Να κάνω factoty reset? θα βοηθήσει?Ο/H Vstromakias έγραψε:
Και στις δύο περιπτώσεις είναι η ίδια rom. Καταλαβαίνεις ότι το θέμα το έχει η συσκευή σου. Η καλύτερη λύση είναι να ξεκλειδώσεις bootloader να περάσεις την hyperos fastboot και να κλειδώσεις πάλι.
Σε ευχαριστώΟ/H Vstromakias έγραψε:
Για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει βγει επίσημα. Δε σου κάνει αναβάθμιση χειροκίνητα, αλλά ούτε τη βγάζει η συσκευή. Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτή τη συσκευή κατέβασε τη fastboot rom, ξεκλείδωσε bootloader και κάνε εγκατάσταση (μη κλειδώσεις αμέσως μέχρι να ανοίξει και κλειδώνεις μετά με εντολή). Θα στήσεις απο την αρχή αλλά θα έχεις hyperos.