Για αναβάθμιση σε HyperOS τώρα βάζουμε περιοχή Ινδία κάνουμε την αναβάθμιση και στη συνέχεια ξαναβάζουμε περιοχή Ελλάδα.
HyperOS στο poco f5
-
-
Ο/H geogian έγραψε:
Για αναβάθμιση σε HyperOS τώρα βάζουμε περιοχή Ινδία κάνουμε την αναβάθμιση και στη συνέχεια ξαναβάζουμε περιοχή Ελλάδα.
Νομίζω πως για να αλλάξεις Region στις ROM και να μπορέσεις να κάνεις Flash θα πρέπει να έχει ξεκλείδωτο Bootloader η συσκευή.
Δεν είναι το ίδιο που κάνουμε με Region για Πολωνία, γιατί η ROM είναι ίδια EEA ROM.
Στην περίπτωση όμως της Ινδίας έχουμε να κάνουμε με μία εντελώς διαφορετική INDIA Version της ROM, και εάν η συσκευή σου τρέχει μία EU ROM δεν θα μπορέσεις να την εγκαταστήσεις. -
-
Όποιος θέλει μη διστάσει να κάνει την αναβάθμιση σε HyperOS 1.0.4.0.UMREUXM από MIUI 14.0.9.0 TMREUXM Το κινητό που το έκανα τέλεια είναι με κλειδωμένο bootloader, χωρίς να έχω κάνει καμμιά επέμβαση στο λογισμικό και αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα.
-
Ο/H geogian έγραψε:
HyperOS 1.0.4.0.UMREUXM
Δεν σου έβαλε την Ινδική έκδοση όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά την Ευρωπαϊκή EU/EEA ROM που είχες ήδη ως MIUI 14 στην συσκευή σου.
Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον Bootloader.
Μεγιές η νέα ROM -
Εγώ έχω Poco F5 pro με MIUI GLOBAL 14.0.7.0 (TMNEUXM), γίνεται το ίδιο;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Εγώ έχω Poco F5 pro με MIUI GLOBAL 14.0.7.0 (TMNEUXM), γίνεται το ίδιο;
-
Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση γιατί θα λαλήσω αν ξέρει κανείς μέχρι σήμερα αν πατούσαμε ιδιότητες εφαρμογής υπήρχε η επιλογή "Εκκαθάριση προεπιλογών" , εδω δεν υπάρχει θέλω να σβήσω μια προεπιλογή απο το "Διαχείριση Αρχείων" που πάτησα κατά λάθος και δεν μπορώ να το κάνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ψάχνω 2 ώρες τώρα, γίνεται? έχει κανείς καμμία ιδέα? poco F5 HyperOS
-
Μου εμφάνισε το update χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στην χώρα
-
Ο/H VENOM13 έγραψε:
Μου εμφάνισε το update χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στην χώρα
|
Αντε καλό κατάβασμα και Flash και μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου. -
-
2 ημέρες με το update και εγώ δε μπορώ να πω ότι είδα καμία διαφορά. Βασικά ο όρος HyperOS είναι λάθος. HyperUI είναι και ελάχιστα διαφέρει απο το MIUI.
Άσε που θα πρέπει να αλλάξει όνομα και το φόρουμ!
Βασικά το περίμενα με αγωνία γιατί πήρε το μάτι μου κάτι ινδικα βιντεάκα που έλεγαν πως το HyperOS έχει τον Mi Dialer που υποστηρίζει ηχογράφηση κλήσης.
Δεν άλλαξε ο dialer (ουτε στο mi mall υπάρχει κάτι).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0