Διαφήμιση

Πρόβλημα με 3G

• Καλημέρα.

Έβαλα μια 3η κάρτα Vodafone, που έχει μόνο Internet. Στο γραφείο (Μεταμόρφωση) πιάνει 3G (Η).... Θα δοκιμάσω και σε άλλες περιοχές να δω.. Υπάρχει από όσο έμαθα ένα θέμα με τις κεραίες της Vodafone (αλλαγή από 900 σε 850 ή το αντίστροφο) σε μερικές περιοχές, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να επηρεάζει το mi4 μιας και έχει και τις 2 συχνότητες (πχ το Note δεν τις έχει).

Όσο αφορά στην αναβάθμιση, στον δικό μου Updater (αναβάθμιση) δεν βλέπω πουθενά κουμπί επιλογής μενού ώστε να επιλέξω από κάρτα.. ¨Εχω στραβωθει;;;
      Images
      • Screenshot_2014-06-17-12-56-33[1].png

200,92 kB, 1.080×1.920, viewed 117 times
      • Screenshot_2014-06-17-12-56-46[1].png

113,33 kB, 1.080×1.920, viewed 110 times
    • Πάτα όπως είσαι εκεί το αριστερό πλήκτρο αφής και θα σου βγάλει μενού που έχει την επιλογή που θέλεις.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Πάτα όπως είσαι εκεί το αριστερό πλήκτρο αφής και θα σου βγάλει μενού που έχει την επιλογή που θέλεις.

Ουπς.. όντως.. Sorry βρε αλλά Iphone user γαρ... :)

Την ξαναπέρασα.. Στο σπίτι δεν διορθώθηκε το θέμα... Αλλά το θέμα είναι πως ούτε στην άλλη κάρτα δουλεύει το 3G.. Κάτι μάλλον παίζει με την κεραία στην γενικότερη περιοχή που μένω...
    • Διαφήμιση
    • Τελικά το 3G δουλεύει (και μάλιστα σε H)... Φαίνεται πως σε όλη σχεδόν την Αγία Παρασκευή τον τελευταίο καιρό υπάρχει θέμα με τη Vodafone.
      Ακόμη και το Iphone μου κάνει νερά. Όλα καλά λοιπόν :)
    • Καλησπέρα σας,

Έχω πάρει εδώ και ένα μήνα το Xiaomi Mi 4C και αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα. Το κύριο πρόβλημα που ενδεχομένος πηγάζουν και τα άλλα από εκεί είναι ότι δε πιάνει 3G & 4G. Έχω μέσα μια κάρτα Vodafone & μια Cosmote. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω κυρίως στη Cosmote & κάποιες φορές στη Vodafone. Όταν εναλλάσω το δίκτυο μεταξύ τους μου βγάζει το εξής μνμ: "Βεβαιωθείτε για την κανονική είσοδο στο Internet, επιλέξατε ως προτειμώμενο δίκτυο το 4G (προτίμηση 3G), μπορείτε να το αλλάξετε στις πληρόφ. SIM."
      Όποτε αλλάζω σε Cosmote πάει να συνδεθεί αυτόματα σε 4G και πάει default εκεί.
      Δοκίμασα να αντιστρέψω τις SIM ή να έχω μόνο τη Cosmote μέσα αλλά δεν έχει διαφορα.
      Με το πρόβλημα αυτό η Cosmote συνέχεια είναι εκτός δικτύου και δεν καλεί ούτε λαμβάνει κλήσεις. Κάποιες φορές το ίδιο κάνει και η Vodafone.

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Please help! Έχω ακούσει τόσες καλές κριτικές για το Mi 4c κι εγώ είμαι έτοιμη να το σπάσω!
      Πριν μου απαντήσετε απλά να σας πω ότι, αν και τα πάω από πολύ καλά έως μια χαρά με τη τεχνολογία, τα περισσότερα από αυτά που διαβάζω στο forum μου φαίνονται κινέζικα...!

Ευχαριστώ!