Καλησπέρα σας. Εχω το εξής προβλημα. Κατέβασα την εφαρμογή Google Pay αλλα όταν βαζω την χρεωστική μου κάρτα δεν την δέχεται η εφαρμογή...Βγάζει το εξής μύνημα: << Δεν ειναι δυνατή η ρύθμιση αυτης της συσκευηςγια για ανεπαφες πληρωμές>>. Εχω κάρτα Εθνικής Τράπεζας, εαν αυτο σημαίνει κάτι. Πέρυσι δεν ειχα κανένα προβλημα με την εν λόγω εφαρμογή.Την ειχε διαβάσει κανονικά.Το NFC κανονικά ενεργοποιημένο είναι. Κά[ποα λύση ; Ευχαριστώ.
Πρόβλημα με ανέπαφες πληρωμές στο Google Pay
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H giorgos|Xiaomi έγραψε:
Καλησπέρα σας. Εχω το εξής προβλημα. Κατέβασα την εφαρμογή Google Pay αλλα όταν βαζω την χρεωστική μου κάρτα δεν την δέχεται η εφαρμογή...Βγάζει το εξής μύνημα: << Δεν ειναι δυνατή η ρύθμιση αυτης της συσκευηςγια για ανεπαφες πληρωμές>>. Εχω κάρτα Εθνικής Τράπεζας, εαν αυτο σημαίνει κάτι. Πέρυσι δεν ειχα κανένα προβλημα με την εν λόγω εφαρμογή.Την ειχε διαβάσει κανονικά.Το NFC κανονικά ενεργοποιημένο είναι. Κά[ποα λύση ; Ευχαριστώ.
Θα πρέπει να βάλεις μία Original ROM της Xiaomi στην συσκευή σου και να κλειδώσεις τον Bootloader για να μην έχεις προβλήματα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πρέπει να βάλεις μία Original ROM της Xiaomi στην συσκευή σου και να κλειδώσεις τον Bootloader για να μην έχεις προβλήματα.
-
Καλησπέρα. Ωχ κατάλαβα....Ναι εχω περασμένη την XTRV ROM από δω μέσα. Ο βασικός λόγος ηταν ότι εχει ηχογράφηση κλήσεων, που μου χρειάζεται απαραίτητα. Οπότε δε γινεται τίποτα αλλο παρά να εχω τις κάρτες, για συναλλαγές, πάνω μου. Κρίμα.
-
Ο/H steliosperamos έγραψε:
Καλησπέρα. Ωχ κατάλαβα....Ναι εχω περασμένη την XTRV ROM από δω μέσα. Ο βασικός λόγος ηταν ότι εχει ηχογράφηση κλήσεων, που μου χρειάζεται απαραίτητα. Οπότε δε γινεται τίποτα αλλο παρά να εχω τις κάρτες, για συναλλαγές, πάνω μου. Κρίμα.
-
Δηλαδή εαν περάσω αυτη που λές θα εχω και ηχογραφιση κλήσεων;
Μόνο οι Original China ROMs έχουν και οι ROM από το Xiaomi.eu -
Mi 10 και xiaomi 12 pro με rom Ινδονησίας έχουν εγγραφή κλήσης.
load?o=mi-10t-and-mi-10t-pro&v=14.0.1.0.SJDIDXM&l=en&t=Fastboot
Εγκατάσταση με miflash και κλείδωμα bootloader. -
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Mi 10 και xiaomi 12 pro με rom Ινδονησίας έχουν εγγραφή κλήσης.
load?o=mi-10t-and-mi-10t-pro&v=14.0.1.0.SJDIDXM&l=en&t=Fastboot
Εγκατάσταση με miflash και κλείδωμα bootloader.
-
Ααα φιλε μου τωρα επανερχόμαστε στα καλά νεα. Δηλαδή εαν περάσω αυτη που λές θα εχω και ηχογραφιση κλήσεων; Ειναι σίγουρο;
-
Eνταξει περασα την ρομ,ολα καλά. Ευχαριστώ πολύ!
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0