redmi note
-
-
-
Sorry ρε παιδια , αλλα αν και αρκετα σχετικος με την τεχνολογια , τα περισσοτερα απο αυτα που λετε μου φαινονται κινεζικα σαν το Redmi Note που παρελαβα πριν 20 ημερες.Πολυ θα ηθελα να μαθω ολα αυτα να τα κανω κι εγω , αλλα στη σκεψη οτι θα κανω καμια βλακεια , κολλαω.Αν καποιος μπορει να βοηθησει προσωπικα για να εξεικοιωθω, ας στειλει πμ για να μιλησουμε(αν χρειαστει απο μερος μου κατι , ευχαριστως).
-
Πάντως για όσους το παραγγείλουν από Minideal όπως εγώ θα τους συμβούλευα ΑΝ γίνεται να τους στείλετε το λινκ της ελληνικής ρομ από το Site να σας φλασαρουν γιατί η multilanguage που φλασαρουν αυτοί έχει προβλήματα όταν θα πάτε να αναβαθμίσετε. Εγώ προσωπικά ταλαιπωρηθηκα χωρίς υπερβολή 1μηνα. Μάλιστα αυτή η πρόταση μου θα πρότεινα στους moderators να γίνει κάπου sticky
-
Ο/H gk201i έγραψε:
Sorry ρε παιδια , αλλα αν και αρκετα σχετικος με την τεχνολογια , τα περισσοτερα απο αυτα που λετε μου φαινονται κινεζικα σαν το Redmi Note που παρελαβα πριν 20 ημερες.Πολυ θα ηθελα να μαθω ολα αυτα να τα κανω κι εγω , αλλα στη σκεψη οτι θα κανω καμια βλακεια , κολλαω.Αν καποιος μπορει να βοηθησει προσωπικα για να εξεικοιωθω, ας στειλει πμ για να μιλησουμε(αν χρειαστει απο μερος μου κατι , ευχαριστως).
δεν μπορείς να βάλεις την rom ? τι θέλεις να κάνεις ?
αυτά τα είδες ?
redmi note προβλημα φορτωσης rom
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/87-Redmi-Note/( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H gk201i έγραψε:
Η συμβουλή παίξε άφοβα με το τηλέφωνο. Ακόμα κι αν το χαλάσεις όλα διορθώνονται. Εγώ αυτό έκανα. Από τη στιγμή που υπάρχει οδηγός για να κάνεις Unbrick τη συσκευή μη μασάς. Χρόνο να έχεις να ασχοληθείς και οι λύσεις υπάρχουν στο ίντερνετ. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να χαλάσεις κάτι τελείως πριν το φτιάξεις πάρα να προσπαθήσεις με μπαλώματα να το διορθώσεις -
Ίσως η μόνη βλάκεια που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις ρομ από λάθος κινητό. Αν προσέξεις μόνο αυτή τη λεπτομέρεια πειραματησού άφοβα. Πριν μερικά χρόνια είχα δώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα HTC TOUCH PRO. το έβριζα πάνω από 6μηνες μέχρι που τόλμησα να φλασαρω μια custom rom από το xda. Το κινητό μου μεταμορφωθηκε και με υπηρέτησε πιστά για 2-3 χρονια ακομα
-
καλησπερα
μια ερωτηση ενω αποριπτω μια κληση αρχιζει να παιζει ενα τραγουδι πουμπορω να βρω την ρυθμιση να το απενεργοποιησω ? -
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H gk201i έγραψε:
δεν μπορείς να βάλεις την rom ? τι θέλεις να κάνεις ?
αυτά τα είδες ?
redmi note προβλημα φορτωσης rom
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/87-Redmi-Note/
καλημερα φιλε μου.Οχι δεν εχω καν προσπαθησει να κανω οτιδηποτε.Πρωτον νομιζω οτι το redmi note που εχω δεν ειναι rooted (δεν ξερω που φαινεται αν ειναι , αλλα νομιζω πως δεν ειναι).Δευτερον , επειδη εχει αναφερθει οτι το recovery που εχει η συσκευη ειναι στα κιναζικα , πρεπει να περασω το twrp (δεν ξερω πως γινεται , διαβασα πως αλλα κολωνω).Και τριτον αν φτασω εως εδω και περασω την 3.18 εκδοση (πολυ θα το 'θελα) . θα πανε ολα καλα?
Ειμαι λιγο "κοτα" , αλλα δεν εχω αλλο τηλεφωνο , κι αν κανω καμια βλακεια τοτε τι?Σορρυ αν κουρασα , αλλα αν μπορεις να βοηθησεις (τουλαχιστον στην κατανοηση της λυσης απο μερους μου) θα ημουν υποχρεος. -
για να δεις αν είσαι root , απο to playstore , κατέβασε το check root
play.google.com/store/apps/det…m.chaoandroid.checkrooted
ρίξε μια ματιά
Αναβάθμιση Redmi Note σε v23
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/374-Xiaomi-Redmi-Note/
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
kalispera pedia na sas rotiso kati an xerete sto redmi note me tin 3.18 rooted pezi i efarmogi nova go?
-
Οταν βγει και τη βαλουμε ....... θα σου πουμε
Tωρα, πως μπορουμε να δουμε τα data που εχουμε χρησιμοποιησει μεχρι τωρα σε 3G? που πηγαινουμε στις ρυθμισεις ?
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.netΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ktsak ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα