Ενημερωτικά εγώ απλά πόσταρα το link, δεν το έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν.
redmi note
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ήρθε και το δικό μου NOTE, απλό ταχυδρομείο Σιγκαπούρης από το MiniDeal με δώρο δερμάτινη θήκη και προστατευτικό. Παραγγελία 20/8, αναχώρηση 24/8 άφιξη 4/9. Θα το παραλάβω αύριο. Ελπίζω να είναι σώο και αβλαβές.
Καλορίζικο... . Με ποια ROM το πήρες;Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ήρθε και το δικό μου NOTE, απλό ταχυδρομείο Σιγκαπούρης από το MiniDeal με δώρο δερμάτινη θήκη και προστατευτικό. Παραγγελία 20/8, αναχώρηση 24/8 άφιξη 4/9. Θα το παραλάβω αύριο. Ελπίζω να είναι σώο και αβλαβές.
Καλορίζικο... . Με ποια ROM το πήρες;
Σήμερα θα πάω να το πάρω, αλλά δεν ξέρω με ποια ROM. Όποια και να είναι θα διαγραφεί και θα αντικατασταθεί από την δική μας.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
καλημερα παιδια. Μια ερωτηση για το note μας ξερετε αν θα βγει ή αν βγηκε ρομ κιτ κατ για το τηλεφωνο μας?
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
καλημερα παιδια. Μια ερωτηση για το note μας ξερετε αν θα βγει ή αν βγηκε ρομ κιτ κατ για το τηλεφωνο μας?
Όχι ακόμα, αλλά, στο δρόμο είναι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H ev3rflow έγραψε:
@GR_Macedon Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρει KK;
Eνημερωτικα παντα, miui v5 - GTV 3.21 GR με Nova Launcher Prime και Zooper Widget ProΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Eνημερωτικα παντα, miui v5 - GTV 3.21 GR με Nova Launcher Prime και Zooper Widget Pro
Αυτό το 20201 σημαίνει εταιρία τηλεφωνίας. Που μπορώ να βρω αυτούς τους αριθμούς για τις άλλες (Ελληνικές) εταιρίες; -
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Eνημερωτικα παντα, miui v5 - GTV 3.21 GR με Nova Launcher Prime και Zooper Widget Pro
Αυτό το 20201 σημαίνει εταιρία τηλεφωνίας. Που μπορώ να βρω αυτούς τους αριθμούς για τις άλλες (Ελληνικές) εταιρίες;
20201 Cosmote, 20205 Vodafone, 20209 Wind & Q-TelecomAlea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Χωρίς λόγια : )
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0