( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ποια version ψαχνουμε ?
AdFree_0.9.8
Εχω προβήμα με το Game solitere μου μπλοκαρει την συνδεση το adfree μαλλον και δεν μπορω να παιξω κανενα tip? ξερουμε .
Ο/H geobas έγραψε:
Κατέβασα και εγκατέστησα από περιέργεια το Solitaire , και τρέχει μιά χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ποια version ψαχνουμε ?
AdFree_0.9.8
Εχω προβήμα με το Game solitere μου μπλοκαρει την συνδεση το adfree μαλλον και δεν μπορω να παιξω κανενα tip? ξερουμε .
Διαβάζω όλα τα ενδιαφέροντα posts των φίλων στην κοινότητά μας , και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το Redmi Note , προσπαθώντας να ξεστραβωθώ . 'Οχι πως πρόκειται να γίνω προφέσορας ,
αλλά γιά να είμαι ενήμερος τουλάχιστον γιά τα βασικά . 'Οταν κάποιος φίλος αναφέρει κάποιο πρόβλημα στο Note , κάτι που δεν του δουλεύει κλπ , το δοκιμάζω στο δικό μου γιά να βεβαιωθώ αν
έχω κι' εγώ το ίδιο πρόβλημα και να πράξω αναλόγως σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουν οι γνωρίζοντες .
Επί του προκειμένου .
'Εχω το Redmi Note 3G , με την GTV-4.11.14
'Εχω εγκαταστήσει την AdFree_0.9.8
Κατέβασα και εγκατέστησα από περιέργεια το Solitaire , και τρέχει μιά χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα .(confused)
Ο/H c3250nik έγραψε:
Δηλαδη οταν πατας τον winning deal για να παιξεις ,δεν σου πεταει το μηνυμα οτι δεν εχεις internet ??? αυτο ειναι το προβλημα οχι οτι δεν παιζει το game ????ισως εγω δεν το διατυπωσα καλα πριν..
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Δηλαδη οταν πατας τον winning deal για να παιξεις ,δεν σου πεταει το μηνυμα οτι δεν εχεις internet ??? αυτο ειναι το προβλημα οχι οτι δεν παιζει το game ????ισως εγω δεν το διατυπωσα καλα πριν..
Τώρα που το συγκεκριμενοποίησες ,
Δεν ξέρω τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το Winning Deal , πιθανόν κάτι που παίζεται μέσω Internet όπως το Multiplayer γι' αυτό και λέει ότι " Unable to deliver a Winning Deal etc etc " με λίγα λόγια
δεν μπορεί να σου δώσει ένα "κερδοφόρο μοίρασμα χαρτιών" αν δεν είσαι συνδεδεμένος .
'Οταν έχω το Internet off μου βγάζει το μήνυμα , αλλά όταν το έχω ΟΝ , δεν βγάζει το μήνυμα και τα χαρτιά βγαίνουν κανονικά .
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Με την τελευταία developer 4.12.26.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
Θαμας δωσεις τα φωτα σου γιατι δεν εχω ιδεα πως να το κανω ???
Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό που ψάχνεις δεν είναι το Xposed Framework αυτό καθεαυτό καθώς δεν υποστηρίζεται σε miui. Ψάχνεις μια υλοποίηση για miui ονόματι WSM Tools.
Οδηγίες ΕΔΩ
Να τονίσω ότι έχει δοκιμαστεί μόνο σε MIUI v.5 και να είσαι έτοιμος για την περίπτωση bootloop.
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Με την τελευταία developer 4.12.26.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
Θαμας δωσεις τα φωτα σου γιατι δεν εχω ιδεα πως να το κανω ???
Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό που ψάχνεις δεν είναι το Xposed Framework αυτό καθεαυτό καθώς δεν υποστηρίζεται σε miui. Ψάχνεις μια υλοποίηση για miui ονόματι WSM Tools.
Οδηγίες ΕΔΩ
Να τονίσω ότι έχει δοκιμαστεί μόνο σε MIUI v.5 και να είσαι έτοιμος για την περίπτωση bootloop.
Ο/H tora33 έγραψε:
Όπως τα λέει ο Γιώργος είναι. Εάν είσαι σε miui v6 κατεβάζεις και εγκαθιστάς τον installer από εδώ
http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer
Στη συνέχεια μπαίνεις στο xposed και απο το Framework πατάς το Install/Update, κάνει την εγκατάσταση και σου ζητάει να κάνει επανεκκίνηση. Κάνεις κανονικά και όταν ξαναμπαίνεις έχεις κανονικά εγκατεστημένο το xposed framework και βάζεις όποιο module θέλεις. Κάθε module αφού κατεβεί και εγκατασταθεί πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσα από το μενού του xposed. Εννοείται πριν την εγκατάσταση του framework κάνε ενα backup, ποτέ δεν ξέρεις..