Οι εφαρμογές καλώς αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη.
Εχεις 5 gb για αυτή την δουλειά. Και η εσωτερική μνήμη που είναι flash chip ειναι πολύ πιο γρήγορη απο την κάρτα sd. Απο την στιγμή που με το fix η εσωτερική μνήμη δεν γεμίζει απο πράγματα που δεν έχεις θέμα ταχύτητας αν είναι στην sd, αφήνεις την εσωτερική μνήμη μόνο για τις εφαρμογές. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι η sd σου είναι τουλάχιστον class6, γιατί αν είναι class2 μπορεί να έχεις καθυστερήσεις στην ανάγνωση των αρχείων σου (bbbb said.!!!).
Παιδιά 2 ερωτήσεις
1) στα εφφέ του miui απο σελιδα σε σελιδα δεν υπάρχει το σταδιακό σβήσιμο γνωρίζει κανεις αν φτιάχνει όπως στην ROM πριν το τελευταίο update;
2)πανω αριστερά που αναφέρει τα ονόματα απο τις 2 καρτες την δεύτερη μου την έχει με εναν αριθμο 20201 ξέρει κανεις αν και πως φτιάχνει;;;;
Ευχαριστώ
Παιδιά 2 ερωτήσεις
1) στα εφφέ του miui απο σελιδα σε σελιδα δεν υπάρχει το σταδιακό σβήσιμο γνωρίζει κανεις αν φτιάχνει όπως στην ROM πριν το τελευταίο update;
2)πανω αριστερά που αναφέρει τα ονόματα απο τις 2 καρτες την δεύτερη μου την έχει με εναν αριθμο 20201 ξέρει κανεις αν και πως φτιάχνει;;;;
Ευχαριστώ
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
2)..... Διαχείρηση SIM /SIM Information /2 κάρτα / Edit SIM name και enable. Νομίζω ότι είναι Cosmote.
Alea Jacta Est Redmi Note 11S Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην parmenion ().
O καλύτερος τρόπος να σκοτώσει κάποιος τις επιδόσεις της συσκευής είναι να μεταφέρει την Cache και τα data σε εξωτερική microSD.
Εκεί να δεις LAG και αργόοοοοο φόρτωμα των εφαρμογών.