Λοιπόν πέρασα τη heisenberg rom αλλά έχω πρόβλημα με τα Google services και συνέχεια βγάζει μήνυμα ότι το play έχει σταματήσει, το ίδιο πρόβλημα είχα με τη Samsung Note εδώ θέλω τα φώτα σας. Επεισεις άλλαξα τη boot screen αλλά έχει ακόμα τον ίδιο ήχο.
To OTG δουλεύει; Για να δουλέψει πρέπει να βάλεις kernel από άλλη AOSP στην οποία να δουλεύει.
Το xposed δεν δουλεύει. Μόλις το εγκατέστησα τρελάθηκε στα reboot. Κοίταξα για .jex αρχεία στο system/framework (μήπως έφταιγαν αυτά) αλλά δεν υπήρχαν, οπότε την σούταρα αμέσως.
Όχι τελικά, μια παίζει η μουσική στη boot screen μια όχι, otg δεν έχω καλώδιο να δοκιμάσω εδώ που είμαι. Η γραμματοσειρα είναι ελεεινή, ποια να βάλω από το rom tool kit, κάποιες που δοκίμασα δεν έδειχναν κάποια γράμματα. Υπάρχει κάποια άλλη aosp της προκοπής? Αυτές από το needrom με έχουν απογοητεύσει
Όχι τελικά, μια παίζει η μουσική στη boot screen μια όχι, otg δεν έχω καλώδιο να δοκιμάσω εδώ που είμαι. Η γραμματοσειρα είναι ελεεινή, ποια να βάλω από το rom tool kit, κάποιες που δοκίμασα δεν έδειχναν κάποια γράμματα. Υπάρχει κάποια άλλη aosp της προκοπής? Αυτές από το needrom με έχουν απογοητεύσει