Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
- Οδηγός
-
-
παιδια παλι προβλημα,δεν μου βλεπει καθολου τισ εφαρμογες για να κανω επαναφορα,εκανα ολα τα βηματα ακριβως οπως γραφει το αρθρο.ο θεος εισαι εσυ
-
-
-
Δεν έχω την Developer. Τη stable έχω.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω unofficial rom σε redmi note 3 pro και προσπαθώ να δημιουργήσω backup προ της εγκατάστασης ελληνικης rom. Ωστόσο, δεν καταφερα να χρησιμοποιησω το titanium και εκανα αντιγραφο ασφαλειας με τη δυνατοτητα που παρεχει η ιδια η συσκευη. Όμως, δεν μπορω να βρω πού εχει αποθηκευθει το αντιγραφο. Μπορειτε να με βοηθήσετε?
-
Καλησπέρα ...
Το ίδιο ισχύει για την επαναφορά του backup
για εγκατάσταση σε διαφορετικό κινητό
από το αρχικό που πήραμε το Backup; -
Χαιρετω την ομαδα!! μια ερωτηση.. με το titanium γινονται back up και οι επαφες??????
-
Νομίζω ναι αλλά δεν χρειάζεται αφού μετά από clean install (factory reset) σου ζητάει λογαριασμό gmail η mi για να επαναφέρει τις επαφές που υποτίθεται ότι έχουμε αποθηκεύσει.
-
Ο/H george_1 έγραψε:
Νομίζω ναι αλλά δεν χρειάζεται αφού μετά από clean install (factory reset) σου ζητάει λογαριασμό gmail η mi για να επαναφέρει τις επαφές που υποτίθεται ότι έχουμε αποθηκεύσει.
-
Α... σόρρυ
αλλά ποιο κινητό πλέον δεν συνδέεται με έναν λογαριασμό google ή άλλον ; -
Παιδιά γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου κάνει backup; μου βγάζει ότι δεν έχει αποθηκευτικό χώρο στην sd κάτι που δεν ισχύει βέβαια.
Όταν βάζω να κάνει backup στον εσωτερικό χώρο το κάνει μια χαρά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0