Καλησπέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό της γυναίκας μου, το Redmi note 13 pro 5g. Ενώ έχει βγει η ενημέρωση με το hyperos, ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί. Μόλις αλλάξω περιοχή και βάλω Ιταλία, τσουπ εμφανίζεται η ενημέρωση. Αν αλλάξω πάλι Ελλάδα, εξαφανίζεται η ενημέρωση. Σημείωση δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader. Είναι όλα εργοστασιακά.
redmi note 13 pro hyper os update
-
-
Ο/H App Maniac έγραψε:
Μόλις αλλάξω περιοχή και βάλω Ιταλία, τσουπ εμφανίζεται η ενημέρωση.
Μόλις τελειώσει η αναβάθμιση απλά θα γυρίσεις την περιοχή πίσω στην Ελλάδα και όλα θα είναι μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα... -
Θα το έκανα αλλά σκεφτόμουν αν θα έρχονται μετά οι ενημέρωσεις κανονικά; Ή θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζω region;
-
Ο/H App Maniac έγραψε:
Θα το έκανα αλλά σκεφτόμουν αν θα έρχονται μετά οι ενημέρωσεις κανονικά;
Θα σου έρχονται κανονικά.
Άλλωστε η ίδια ROM είναι -
Και σε εμένα τα ίδια αλλά δεν έρχεται ούτε όταν αλλάξω το region σε Italy. Είμαι και γώ με global αλλά την 14.0.8 Καμιά ιδέα;
-
Εσένα γιατί λέει 8 + 8gb; εμένα λέει 8+4gb
Επίσης με αυτό το update που έχεις, σου ανάβει το effect της οθόνης που είναι για τις ειδοποιήσεις με μπλε ή κόκκινο φωτισμό; -
Αυτό με την επέκταση μνήμης είναι οι επιλογές 4,6 και 8. Το αλλο το effect που λες δε δουλεύει.
-
τι εννοεις επεκταση μνημης;
αυτο με το effect παιζει να ειναι κανενα bug της ρομ;
ειναι πακετο που δε δουλευει! -
Από τις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επέκταση μνήμης και επιλέγεις τη μνήμη έξτρα που επιθυμείς. Νομίζω bug είναι γιατί και στο δικό μου το xiaomi 12 pro δε λειτουργεί
-
Καλησπέρα.Εχω το Redmi note 13 pro και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να αλλάξω χρώμα στο κέντρο ελέγχου?Έχω την hyperos και στο google διάβασα ότι στις ρυθμίσεις θα έχει επιλογή για αργή και γρήγορη φόρτιση.Δεν το έχει.Θα έρθει σε επόμενη αναβάθμιση?Αν ξέρει κάποιος φίλος ας μου πει.Ευχαριστω.
Στάλθηκε από το 2312DRA50G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχουν όλες οι συσκευές τα ίδια μενού στις ρυθμίσεις.....
Συνήθως οι συσκευές με γρήγορη φόρτιση πάνω από τα 90W έχουν δικό τους μενού στις ρυθμίσεις που αφορά την φόρτιση... -
Ο/H App Maniac έγραψε:
Από τις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επέκταση μνήμης και επιλέγεις τη μνήμη έξτρα που επιθυμείς. Νομίζω bug είναι γιατί και στο δικό μου το xiaomi 12 pro δε λειτουργεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα