Μιας και είσαι νέος στο Android και άρα και στo Miui, δες κανά βιντεάκι με "κολπάκια" να εξοικειωθείς με το νέο σου λειτουργικό και να κάνεις το κινητό σου πιό πρακτικό και ευχάριστο για σένα...
Μακάρι να ήξερα τι πατάτα έχω κάνει!!
Προ εξαμήνου είχα εγκαταστήσει ελληνική rom stable,δεν θυμάμαι ποια,σήμερα το πρωί,εν μέσω διακοπών (!!!!!!!) τι μ@λ@κ@ς είμαι,αναβάθμισα μέσω ΟΤΑ στην επόμενη έκδοση,επίσης δεν ξέρω ποια είναι!!
Καθώς έκανα περιήγηση στο forum είδα την ανανεωμένη λίστα με τις rom,και κατέβασα την τελευταία rom (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_6.1.0.zip).Επιχείρησα να κάνω εγκατάσταση,μέσω κινητού,χωρίς να μετονομάσω το αρχείο και από τότε κολλάει στο λογότυπο της MIUI.
Μπαίνω σε recovery,κάνω τις ενέργειες του παραπάνω οδηγού αλλά αποτέλεσμα μηδέν,istallation abort,κάτι τέτοιο μου βγάζει!!!
Αν εχεις την τελευταία rom στο κινητό, μπες στο recovery Κάνε Factory Defaults απο το recovery χωρίς να βγείς άμεσα φλασάρισμα της rom και θα είσαι οκ. Δυστυχώς με το Factory Defaults χάνονται όλα αλλά σε λίγο θα έχεις πάλι συσκευή..
Ευχαριστώ,όταν λες την τελευταία rom εννοείς την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_6.1.0.zip ?
Το έκανα με το ίδιο αποτέλεσμα,συγκεκριμένα μου βγάζει το παρακάτω μνμ:
Failed to extract dir from "system" to "/system".
E:Error in /sdcard/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_6.1.0.zip
(Status 7)
E:Installation aborted.
press any key to continue.
Create at least 1 folder with your zip files under clockwordmod/multi_flash.
Αναλογα με το ποια συσκευη έχεις μπες ΕΔΩ (single sim) ή ΕΔΩ (dual sim) κατέβασε όποια rom προτιμάς (δεν έχει σημασία μια που θα κάνεις Factory Defaults) και κάνε την υπόλοιπη διαδικασία για να το συνεφέρεις..
Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου και τις αναλυτικές ερωτήσεις,εννοείς να κάνω την διαδικασία μέσω Η/Υ?
Αν ναι,που θα πρέπει να αποθηκευτεί η rom?Θεωρητικά υπάρχει ήδη η rom χύμα μέσα στο τηλέφωνο.
Αν κάνω factory defaults και κατόπιν reboot δεν θα επανέλθει το κινητό στην αρχική κατάσταση που το αγόρασα?
Θα τρελαθώ!!!!
Όχι δεν εννοώ να κάνεις την διαδικασια μέσω του υπολογιστή σου. Αν έχεις σίγουρα Ρομ τότε κάνε όπως σου είπα, από το recovery. Πρόσεχε μόνο Factory Defaults και κατευθείαν φλασαρισμα...