σας ευχαριστω ολους παιδια για της απαντησεις σας τωρα ξεκαθαρισε το θεμα...και κατι ακομα οταν μου ερθει αναβαθμιση με το καλο την αλλη εβδομαδα την κανω μεσω updater ota η μεσω recovery? και γενικα τις αναβαθμισεις... εχω την ελληνικη ρομ
σας ευχαριστω ολους παιδια για της απαντησεις σας τωρα ξεκαθαρισε το θεμα...και κατι ακομα οταν μου ερθει αναβαθμιση με το καλο την αλλη εβδομαδα την κανω μεσω updater ota η μεσω recovery? και γενικα τις αναβαθμισεις... εχω την ελληνικη ρομ
Την κατεβάζεις απο εδώ και την φλασάρεις. Οταν γίνουν διαθέσιμες ota θα ενημερωθούν όλοι.
κανω format data η advanced wipe και ποια απο αυτα κανω,
Αλλιώς πάς στο Advanced και επιλέγεις μόνο τα Cache & Dalvik Cache... Αυτό μπορείς να το κάνεις άφοβα ανάμεσα σε φλασαρίσματα απο rom εκτός αν πάς Dev => Stable ή Stable => Dev
Δηλαδή από Dev=> Stable και ανάποδα, τι παραπάνω κάνουμε?
Πολλές ευχαριστίες και από εμένα σε όλους σας που μας δίνετε τα "φώτα" σας .
Έχοντας ένα Amoi A862W (2+ ετών), το RedMI είναι μια άλλη εμπειρία.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του kok8 , πέρασα χωρίς πρόβλημα πριν από 8 ημέρες τη rom σας στο Redmi 2 και δουλεύει (στα χέρια του γιού) άψογα.
Και πάλι μπράβο και καλή συνέχεια.
αν κανουμε factory reset δεν θα χαθει το αρχειο ζιπ της ρομ που θελουμε να περασουμε?
Τα πάντα θα χαθούν, αλλά το zip μπορείς να το φυλλάξεις στην εξωτερική SD (ότι έχεις εκεί δεν επηρεάζεται) ή εάν δεν έχεις SD, μετά το factory reset, συνδέεις τη συσκευή σου με το PC σου και το μεταφέρεις από εκεί στην συσκευή σου... και προχωράς σε φλασάρισμα!
πω πω ποσα εχουμε να μαθουμε ακομαααα!!!!!παιδια ευχαριστω, και κατι ακομα...ποτε μετονομαζουμε το αρχειο σε update.zip και ποτε το αφηνουμε οπως ειναι? επισης για bug που μπορω να γραψω?
πω πω ποσα εχουμε να μαθουμε ακομαααα!!!!!παιδια ευχαριστω, και κατι ακομα...ποτε μετονομαζουμε το αρχειο σε update.zip και ποτε το αφηνουμε οπως ειναι? επισης για bug που μπορω να γραψω?
Σε update.zip το μετονομάζεις μόνο όταν προκειται να χρησιμοποιήσεις το stock recovery (Mi recovery) και μόνο τότε (μάλλον μόνον την 1η φορά που θα φλασάρεις). Μετά αντικαθίσταται απο πολύ πιο μοντέρνο και ευέλικτο recovery που δεν έχει θέμα με το όνομα των αρχείων..