Έχω εγκαταστήσει στο Redmi note 2 16 GB την GTV 5.12.10 Developer.Ποια είναι τα βήματα για να κάνω αναβάθμιση στην 5.12.17;(άσχετος με αυτά όπως καταλαβαίνετε)!!!Και κάτι άλλο.......όλοι μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά όταν τους μιλάω στο κινητό(με ακούνε με βάθος όπως μου λένε).Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να διορθώσω;
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H ziogasbas έγραψε:
Έχω εγκαταστήσει στο Redmi note 2 16 GB την GTV 5.12.10 Developer.Ποια είναι τα βήματα για να κάνω αναβάθμιση στην 5.12.17;(άσχετος με αυτά όπως καταλαβαίνετε)!!!Και κάτι άλλο.......όλοι μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά όταν τους μιλάω στο κινητό(με ακούνε με βάθος όπως μου λένε).Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να διορθώσω;
-
Ο/H ziogasbas έγραψε:
Αν έχεις εγκαταστήσει στην GTV 5.12.10, τότε σημαίνει ότι έχεις ήδη TWRP στη συσκευή σου, οπότε η αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση ειναι απλή και εύκολη διαδικασία.
Απλά ακολούθησε το ΒΗΜΑ 2 αυτού ΕΔΩ του Οδηγού. -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!Και για το θέμα μου με το μικρόφωνο;
-
Ο/H ziogasbas έγραψε:
-
Ο/H ziogasbas έγραψε:
Επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτό το ποστ ΕΔΩ και ρίξε του και ένα φύσημα με πιεστικό (σπρευ ή βεντζινάδικο) μήπως φταίει καμμιά σκονίτσα...
Υ.Γ Και σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά Posts... Ενα είναι υπεραρκετό να το δούνε όλοι! -
Ο/H ziogasbas έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H ziogasbas έγραψε:
Υ.Γ Και σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά Posts... Ενα είναι υπεραρκετό να το δούνε όλοι!
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H VaggelisL έγραψε:
Kαλησπερα ,εχω ενα θεμα ειμαι στο μενου οπως στην φωτογραφια , εκανα wipe chache αλλα οταν πηγα να κανω εγκατασταση της ελληνικης rom μου διχνει ενα μεγαλο κοκκινο χ και λεει κατι για signature... καποια βοηθεια ?
Έχει τύχει και σε εμένα μερικές φορές, τις πιο πολλές φορές το αρχείο της ρομ είναι corrupted οπότε το ξανακαταβάζω και δοκιμάζω από την αρχή.
Αν δεν πετύχει ρώτα στο ανάλογο θέμα με το κινητό σου για να τσεκάρεις αν έχει περάσει η συγκεκριμένη ρομ χωρίς προβλήματα."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Παιδιά.... χρειάζομαι τα φώτα σας...... γιατί τα έκανα μαντάρα..... επειδή όποις βιάζετε σκοντάφτει.....
Καινούργιο το κινητό. Το σύνδεσα στον Υπολογιστή. Κατέβασα την Ελληνική Ρομ. Την ένανα copy μέσα. Μπήκα σε recovery, έκανα τα wipe, εκανα install update.zip system.
Και μου βγάζει μνμ "Update.zip verification failure".
Καταρχήν..... το πρώτο μου λάθος λόγω βιασύνης.... δεν το πέρασα σε κάρτα, αλλά στο κινητό. Οπότε... τι κάνω τώρα.... γιατί .... τα έχασα!
Υ.Γ. Το καλό είναι ότι είμαστε κομπλέ.... απο θέμα χρήσης, καθώς με το reboot μπήκε και πέρασε πάλι την rom Που είχε μέσα. Οταν δεν σκαμπάζεις, και μπαινεις σε ξένα χωράφια έτσι είναι. Νόμιζα με το wipe, οτι τα σβήνει όλα. Οπότε τουλάχιστον έχουμε κανονικά την rom του καταστήματος μέσα. Οπως και να έχει, ε΄γω πιο πρίν, είχα βάλει σε μια κάρτα το αρχείο, έβαλα την κάρτα στο κινητό, αλλά και πάλι έβγαλε αυτο το μήνυμα για update. -
Ο/H Acrab έγραψε:
Παιδιά.... χρειάζομαι τα φώτα σας...... γιατί τα έκανα μαντάρα..... επειδή όποις βιάζετε σκοντάφτει.....
Καινούργιο το κινητό. Το σύνδεσα στον Υπολογιστή. Κατέβασα την Ελληνική Ρομ. Την ένανα copy μέσα. Μπήκα σε recovery, έκανα τα wipe, εκανα install update.zip system.
Και μου βγάζει μνμ "Update.zip verification failure".
Καταρχήν..... το πρώτο μου λάθος λόγω βιασύνης.... δεν το πέρασα σε κάρτα, αλλά στο κινητό. Οπότε... τι κάνω τώρα.... γιατί .... τα έχασα!
Υ.Γ. Το καλό είναι ότι είμαστε κομπλέ.... απο θέμα χρήσης, καθώς με το reboot μπήκε και πέρασε πάλι την rom Που είχε μέσα. Οταν δεν σκαμπάζεις, και μπαινεις σε ξένα χωράφια έτσι είναι. Νόμιζα με το wipe, οτι τα σβήνει όλα. Οπότε τουλάχιστον έχουμε κανονικά την rom του καταστήματος μέσα. Οπως και να έχει, ε΄γω πιο πρίν, είχα βάλει σε μια κάρτα το αρχείο, έβαλα την κάρτα στο κινητό, αλλά και πάλι έβγαλε αυτο το μήνυμα για update.
Η συσκευή σου έχει κλειδωμένο recovery απο την Xiaomi και γι'αυτό το λόγο πρέπει να ακολουθήσεις έναν απο τους δύο διαφορετικούς τους τρόπους που περιγράφονται στο how to συσκευής σου. Δηλαδή ΕΔΩ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα