Αρα πρέπει να κάνω "καθαρή εγκατάσταση", με fastboot (αν καταλαβαίνω καλά).Ο/H caeser έγραψε:
Η συσκευή σου έχει κλειδωμένο recovery απο την Xiaomi και γι'αυτό το λόγο πρέπει να ακολουθήσεις έναν απο τους δύο διαφορετικούς τους τρόπους που περιγράφονται στο how to συσκευής σου. Δηλαδή ΕΔΩΟ/H Acrab έγραψε:
Παιδιά.... χρειάζομαι τα φώτα σας...... γιατί τα έκανα μαντάρα..... επειδή όποις βιάζετε σκοντάφτει.....
Καινούργιο το κινητό. Το σύνδεσα στον Υπολογιστή. Κατέβασα την Ελληνική Ρομ. Την ένανα copy μέσα. Μπήκα σε recovery, έκανα τα wipe, εκανα install update.zip system.
Και μου βγάζει μνμ "Update.zip verification failure".
Καταρχήν..... το πρώτο μου λάθος λόγω βιασύνης.... δεν το πέρασα σε κάρτα, αλλά στο κινητό. Οπότε... τι κάνω τώρα.... γιατί .... τα έχασα!
Υ.Γ. Το καλό είναι ότι είμαστε κομπλέ.... απο θέμα χρήσης, καθώς με το reboot μπήκε και πέρασε πάλι την rom Που είχε μέσα. Οταν δεν σκαμπάζεις, και μπαινεις σε ξένα χωράφια έτσι είναι. Νόμιζα με το wipe, οτι τα σβήνει όλα. Οπότε τουλάχιστον έχουμε κανονικά την rom του καταστήματος μέσα. Οπως και να έχει, ε΄γω πιο πρίν, είχα βάλει σε μια κάρτα το αρχείο, έβαλα την κάρτα στο κινητό, αλλά και πάλι έβγαλε αυτο το μήνυμα για update.
Επίσης, η συσκευή τώρα έχει μέσα την 5.10.26 xiaomi eu. Το ότι δεν μου βρίσκει διαθέσιμη αναβάθμιση, σημαίνει ότι θα πρέπει να φλασάρω επόμενη έκδοση? Δεν την βρίσκει μόνη του?
Και τέλος, αν ξέρεις να μου πείς, βάζοντας την "δική μας" rom, το κινητό χάνει την εγγύησή του, σωστά?