για το auth tool απενεργοποιεις πρωτα την προστασία σε πραγματικό χρονο απο τα windows δεν εχουν ιους κλπ μην ανησυεχεις ειναι δοκιμασμενα οπως κανω και εγω εδω σε ενα αλο βιντεο για redmi note 8 pro
Προσπαθω να περασω λογισμικο με fastboot
-
-
Ο/H jimxai έγραψε:
για το auth tool απενεργοποιεις πρωτα την προστασία σε πραγματικό χρονο απο τα windows δεν εχουν ιους κλπ μην ανησυεχεις ειναι δοκιμασμενα οπως κανω και εγω εδω σε ενα αλο βιντεο για redmi note 8 pro
Που να οφειλεται αυτο τωρα φιλε μου..?
please download signed image or disable verified boot ...... -
-
και μετα αν θες ριξε μια ματια και με ενα αλο τροποποιημενο sp flash tool
SP Flash Tool Edited Version With Auth Bypass By KurdishFirmware Free εχει επιλογη να τικαρουμε Bypass auth χωρις να χρειάζεται εξτρα software για τις mediatek συσκευες flash -
Ο/H jimxai έγραψε:
και μετα αν θες ριξε μια ματια και με ενα αλο τροποποιημενο sp flash tool
SP Flash Tool Edited Version With Auth Bypass By KurdishFirmware Free εχει επιλογη να τικαρουμε Bypass auth χωρις να χρειάζεται εξτρα software για τις mediatek συσκευες flash
-
δλδ περασε το φλασαρε παει να μπουταρει βγαζει το πρωτο λογκο μι και μετα δε προχωραει ?? δοκιμασε και αλες εκδοσεις ναι κ παλιοτερες εκδοσεις ελπιζοντας να μην ειναι θεμα hardware επεξεργαστή η flash memeory emmc ufs
-
να ξες ομως οτι χρειαζετε και αρκετη ωρα να μποταρει μετα το φλασαρισμα της ρομ δωστου κ κανα 10 λεπτο τεταρτακι
-
Ο/H jimxai έγραψε:
να ξες ομως οτι χρειαζετε και αρκετη ωρα να μποταρει μετα το φλασαρισμα της ρομ δωστου κ κανα 10 λεπτο τεταρτακι
οποτε το φλασαρα ετσι .. ολοκληρωθηκε αλλα δεν μπουταρει..
το αφησα οπως λες 15-20 λεπτα ετσι... τιποτα.. κανει επανεκινηση στην ρεκοβερυ μετα..
Το ιδιο σφαλμα.. κατεβασα την τελευταια ρομ.. δεν λεει να την φορτωση αν δεν ξετικαρω αυτα που ειπα...
Τι στο καλο να φταιει? -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
το αφησα οπως λες 15-20 λεπτα ετσι... τιποτα.. κανει επανεκινηση στην ρεκοβερυ μετα..
Το ιδιο σφαλμα.. κατεβασα την τελευταια ρομ.. δεν λεει να την φορτωση αν δεν ξετικαρω αυτα που ειπα...
Τι στο καλο να φταιει?
-
και 2ρη με XIAOMITOOLV2 το βαζεις παλι σε μι ασιταντ τρεχεις το τουλ και επιλεγεις fastboot unbrick , και ας εισαι σε μι ασιταντ επιλεγεις οταν το διαβασει κ αν δεν διαβασει αυτοματα μοντελο επιλέγεις lancelot την συσκευη σου αλλα αυτο που γραφει σκετο lancelot οχι αλλα που γραφουν κ αλλα μαζι πατας καταλαβαινω αποδοχη σε ρωταει μια μετα αν εβγαλε οιδοποιηση οτι this miui version cant not install on thid device πατας οχι και συνεχιζει κατεβαζει μονο του την τελευταια recovery rom και την περναει
-
Ο/H jimxai έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
Τι στο καλο να φταιει?
η εφαρμογη miflash pro ανοιγει ακνονικα. αναγνωριζει την συσκευη αλλα δεν μπορω να κατεβασω ρομ. δεν μου βγαζει διαθεσιμες να επιλεξω.. γραφω redmi9 -lancelot τιποτα. μπηκα αλλη σε σελιδα με ρομ. κατεβασα την τελευταια ρεκοβερυ την φορτωνω με την εφαρμογη και μου βγαζει σφαλμα.. δεν την περναει..
κατεβασα μετα μια παλιοτερη.. μου βγαζει σφαλμα οτι ειναι παλια και δεν την περναει...
παμε τωρα στην δευτερη εφαρμογη XiaoMiTool V2. αυτη ανοιγει αλλα αλαμπουρνεζικα γραμματα..προσπαθω βγαζω μια ακρη εκει πατας φαστμπουτ οπως ειπες.. αλλα δεν φλασαρι .. καποιο σφαλμα βγαζει και αυτο.. -
καλησπερα αλαξε τη γλωσα στο xiaomitoolv2 δεν ξερω απο που το κατεβασες αλλα καυεβασε απο δω καλυτερα XiaoMiTool V2 - Modding of Xiaomi devices made easy καντο απεγκατασταση αυτο π εχεις μιοα επανεκκινηση το πς κ μετα εγατεστησε απο κει π σ ειπα στο σεταπ σ ζηταει να επιλεξεις γλωσα ρετζιον κλπ επελεξε ευ κ αγγλικα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0