ringtone delay 4.6.20 rom Xiaomi MI 3
- Δεν είναι BUG
-
-
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Oταν το τηλέφωνο που μας καλεί είναι ήδη περασμένο στις επαφές, χτυπάει άμμεσα.
Οταν είναι άγνωστο, καθυστερεί λιγάκι γιατί πέρα από την αναγνώριση κλήσεως που κάνει, ψάχνει στα Yellow Pages για να βρεί αναφορά, αλλά και ζητάει από τον Provider στοιχεία για το κέντρο κλήσης, ώστε να αναφέρει από ποιά περιοχή γινεται η κλήση.
Νταξ, μπορεί να έχει μία μικρή καθυστέρηση, αλλά παρ'όλα αυτά δεν είναι Bug...
-
Τελικά έτσι είναι, το παρατήρησα όταν είναι άγνωστο καθυστερεί λίγο. Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω δοκιμάσει την MIUI στο galaxy S2. Θυμάμε ότι στις επιλογές / ρυθμίσεις κλήσεων είχε επιλογή για καθυστέρηση κουδουνίσματος στις άγνωστες κλήσεις.
Αυτή την στιγμή δεν το έχω για να σας πω που ακριβώς είναι και δεν έχω παραλάβει ακόμα το δικό μου Mi3 για να το δω. Ψάξτε το. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει και αν θυμάμαι καλά, είναι κάποια επιλογή στο firewall του dialer.
-
Ο/H Silvester έγραψε:
Έχω δοκιμάσει την MIUI στο galaxy S2. Θυμάμε ότι στις επιλογές / ρυθμίσεις κλήσεων είχε επιλογή για καθυστέρηση κουδουνίσματος στις άγνωστες κλήσεις.
Αυτή την στιγμή δεν το έχω για να σας πω που ακριβώς είναι και δεν έχω παραλάβει ακόμα το δικό μου Mi3 για να το δω. Ψάξτε το. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει και αν θυμάμαι καλά, είναι κάποια επιλογή στο firewall του dialer.
Πηγαίνεις στις επαφές -> πατάς το πλήκτο "μενού" κάτω αριστερά -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις κλήσεων -> ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων και απενεργοποιείς τη σίγαση άγνωστων αριθμών.
-
Όντως με αυτή την ρύθμιση απενεργοποιει την καθυστέρηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0