Έχω το xiaomi redmi note 11 το οποίο εκανε μονο του επανεκκίνηση, και απο τοτε εμφανιζει το αρχικο σημα οταν booταρει και ξανακανει επανεκκινηση.Μπηκα και σε recovery mode με volume up+power button, αλλα και εκει δειχνει το menu και ξανακανει επανεκκίνηση.Τι μπορω να κανω;
Xiaomi Redmi note 11 boot loop
-
-
Ο/H chkontog έγραψε:
Έχω το xiaomi redmi note 11 το οποίο εκανε μονο του επανεκκίνηση, και απο τοτε εμφανιζει το αρχικο σημα οταν booταρει και ξανακανει επανεκκινηση.Μπηκα και σε recovery mode με volume up+power button, αλλα και εκει δειχνει το menu και ξανακανει επανεκκίνηση.Τι μπορω να κανω;
Αν έχεις θήκη βγάλε την προσωρινά, -
Την πρώτη φορά που μου το έκανε, εβγαλα την θηκη και δουλεψε.Μετα απο 4-5 μέρες μου το ξαναεκανε, ενω ειχα βγάλει την θήκη.
-
Ο/H chkontog έγραψε:
Την πρώτη φορά που μου το έκανε, εβγαλα την θηκη και δουλεψε.Μετα απο 4-5 μέρες μου το ξαναεκανε, ενω ειχα βγάλει την θήκη.
-
Το καθαρισα γυρω γυρω με μια καρφίτσα και bootαρε κανονικα.
-
Ο/H chkontog έγραψε:
Το καθαρισα γυρω γυρω με μια καρφίτσα και bootαρε κανονικα.
Πρόσεχέ το γιατί είναι ευπαθές τώρα στην παραμικρή βρωμιά και ίσως ξανακολήσει εύκολα.
εάν είχες ένα Spray Contact Cleaner - μη αγώγιμο (στα ηλεκτρονικά αναταλλακτικά το πουλάνε) θα καθάριζε για τα καλά το πλήκτρο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0