Απο αυτο το προγραμμα που εχεις δεν μπορεις να καταλαβεις 100% αν ειναι γνησιο και αυτο γιατι το mobileuncle tools δινει ακριβεις πληροφοριες για mediatek cpu και δεν συνηστατε για qualcomm snapdragon cpu που εχει το Μι4 ,δεν μπορω να απαντησω σιγουρα αν ειναι γνησια,μαλλον ειναι γνησια αλλα κανε και το τεστ με το touch screen.Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Πως το βλέπετε;
Πως μπορώ να ξεχωρίσω εάν έχω γνήσια ή Fake συσκευή ?
- Οδηγός
-
-
Ο/H michael έγραψε:
Απο αυτο το προγραμμα που εχεις δεν μπορεις να καταλαβεις 100% αν ειναι γνησιο και αυτο γιατι το mobileuncle tools δινει ακριβεις πληροφοριες για mediatek cpu και δεν συνηστατε για qualcomm snapdragon cpu που εχει το Μι4 ,δεν μπορω να απαντησω σιγουρα αν ειναι γνησια,μαλλον ειναι γνησια αλλα κανε και το τεστ με το touch screen.Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Πως το βλέπετε;
Το mobileuncle μπορεί να είναι για MTK, είναι το μοναδικό που ανιχνεύει σωστά την cpu. Αν βάλεις μαϊμού κινητό στο cpuz πχ, θα σου δείχνει ότι θέλει ο μαϊμούκατασευαστής της! Δες και cpuz, αλλά σαν αυθεντικό το βλέπω εγώ....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H michael έγραψε:
Πως το βλέπετε;
Πώς γίνεται με το touch; -
Εχω δουλεψει ολα τα σχετικα προγραματα τοσο σε android οσο και στο pc και σε πληροφορο οτι το mobileuncle σε smartphone mediatek το εδειχνε την cpu MTK 6592 ενω πραγματικα ηταν MTK 6572 .Μονο απο προγραμμα στο pc μπορεις σιγουρα να καταλαβεις τη πραγματικα cpu εχει το κινητο.Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Πως το βλέπετε;
Το mobileuncle μπορεί να είναι για MTK, είναι το μοναδικό που ανιχνεύει σωστά την cpu. Αν βάλεις μαϊμού κινητό στο cpuz πχ, θα σου δείχνει ότι θέλει ο μαϊμούκατασευαστής της! Δες και cpuz, αλλά σαν αυθεντικό το βλέπω εγώ....
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην michael ().
-
Κατεβασε απο playstore το Screen Touch Test ή αν εχεις εκγατεστημενω το antutu το κανει και αυτο.Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Πως το βλέπετε;
Πώς γίνεται με το touch; -
-
Αν σου αναγνωρισε και τα 10 δαχτυλα εισαι κομπλε σιγουρα.καλο ειναι να το κανεις και με ενα απο τα προγραμματα που σου ειπα γιατι υπαρχει περιπτωση το προγραμμα που εχει το κινητο να ειναι hakedΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Μπήκα στο τεστ που έχει το κινητό και πάτησα συγχρόνως και με τα δέκα δάχτυλα και τα αναγνώρισε όσα έβγαζα τόσα αφαιρούμε, και το αντίστροφο. Οπότε είμαι κομπλέ;
-
-
Μπορεις να μου πεις ποσους αισθητηρες λεει οτι εχει το κινητο στο antutu?Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Οκ και με antutu. Χαίρομαι που δείχνει να είναι γνήσιο γιατί σε μια κουβέντα που είχα με το chat από το site της xiaomi μου είπαν πως δεν υπάρχει εγγραφή με το imei και το s/n της συσκευής μου.. -
Ο/H michael έγραψε:
Μπορεις να μου πεις ποσους αισθητηρες λεει οτι εχει το κινητο στο antutu?Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Οκ και με antutu. Χαίρομαι που δείχνει να είναι γνήσιο γιατί σε μια κουβέντα που είχα με το chat από το site της xiaomi μου είπαν πως δεν υπάρχει εγγραφή με το imei και το s/n της συσκευής μου..
Θερμοκρασίας, πίεσης κλπ; -
-
Εναι γνησιο 100%Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Οκ και με antutu. Χαίρομαι που δείχνει να είναι γνήσιο γιατί σε μια κουβέντα που είχα με το chat από το site της xiaomi μου είπαν πως δεν υπάρχει εγγραφή με το imei και το s/n της συσκευής μου..
Θερμοκρασίας, πίεσης κλπ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες