Android & Gmail Συγχρονισμος Επαφων.
-
-
Επειδή αντιμετώπιζα σοβαρά προβλήματα με το συγχρονισμό των επαφών google, προς ενημέρωση σας αναφέρω ότι έσβησα τον λογαριασμό mi, το viber, και τέλος τον google (αυτά τα έκανα γιατί συνέχιζε το πρόβλημα) μετά τα έστησα πάλι ξεκινώντας από τον google και το θέμα επιλύθηκε, τώρα αλλάζω ένα τόνο στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο και συγχρονίζουν αμφίδρομα αμέσως. Να προσθέσω ότι στις ρυθμίσεις των επαφών τσεκάροντας την επιλογή (αυτόματη απόδοση μιας εικόνας σε επαφές χωρίς εικόνα) αν η επαφή σου έχει λογαριασμό στο google με εικόνα την περνάει μέσα στις επαφές.13.420
-
-
Νέα ερώτηση παίδες, έχω πλέον τις επαφές τακτοποιημένες στο τηλέφωνο και στο google (διόρθωσα έσβησα πρόσθεσα) στο mi όμως του οποίου τον συγχρονισμό έχω απενεργοποιημένο οι επαφές είναι στην προ επεξεργασίας μορφή, τι να κάνω ώστε να συγχρονιστούν μόνο στο mi cloud και όχι στο τηλέφωνο? μήπως back up?13.420
-
Παιδιά εμένα μου βγάζει πρόβλημα στον συγχρονισμό στο micloud.
Δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω.
Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει? -
Ο/H makisko έγραψε:
Παιδιά εμένα μου βγάζει πρόβλημα στον συγχρονισμό στο micloud.
Δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω.
Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?
-
"Φυλλομετρητής
Αδυναμία συγχρονισμού"
Αυτό λέει. -
Δοκίμασε να αποεπιλέξεις τον browser και να τον επιλέξεις ξανά. Λογικά όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα συγχρονίζει και ας σου βγάζει το μήνυμα.
-
Το Chrome το έβγαλα και το ξαναβαλα.
Τον Browser του κινητού δεν τον πειραξα.
Τι εννοείς να τον αποεπιλέξω? -
Ο/H makisko έγραψε:
Το Chrome το έβγαλα και το ξαναβαλα.
Τον Browser του κινητού δεν τον πειραξα.
Τι εννοείς να τον αποεπιλέξω?
-
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα σχετικο να ρωτησω εδω κι οποιος γνωριζει βοηθαει.
Θελω να περασω Επαφες απο τη SIM card στο Gmail λογαριασμο μου στο PC.Εκανα εξαγωγη επαφων απο την SIM στο τηλεφωνο αλλά οταν κανω συγχρονισμο επαφων τηλεφωνου και Gmail ΔΕΝ περνανε στο Gmail...Στο τηλ.(ενα Xiaomi Note 4)φαινονται ως "επαφη SIM"...Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ;...Xiaomi rules
Κώστας -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0