Δώσε ένα ScreenShot από τις πληροφορίες (Σχετικά με το τηλέφωνο) μήπως και σου βάλανε λάθος ROM, ή έχει σβηστεί το ΙΜΕΙ...
To hongmi πεθανε..βοηθεια
-
-
MIUI-JHBCVBA13.0
-
Δεν βοηθάει....
Ενα ScreenShot είναι καλύτερο. -
-
Ο/H rataplann έγραψε:
EKDOSH MODEM- AGNWSTH...
Εδώ είναι και το πρόβλημά σου.
Η ROM που σου έβαλαν δεν έγινε με σωστό τρόπο και δεν έχει γίνει Flash το image για το Modem.
Θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις flash μία από τις ROM που έχουμε, και αν δε σου δουλέψει, θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό για Unbrick με fastboot ROM. -
Ε ρε διαδικασιες..δεν εχω αλλαξει ποτε μου ρομ.
-
Βάλε κατ'αρχήν στο προφίλ σου την συσκευή σου να μη ψαχνώμαστε κάθε τόσο...
Κατέβασε αυτήν την ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable18-Hellas-GTV-4.9.19.zip
Kαι δοκίμασε με τον updater(Aναβάθμιση) της MIUI να κάνεις το Update...
Aν όλα πάνε καλά θα έχεις και πάλι πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο.... -
βασικά αδερφέ.. μην αγχώνεσαι.
το να αλλάξεις Rom δεν είναι δα και κάτι τραγικό.. στην τελική τα τηλέφωνά μας έχουν την επιλογή και εμείς εδώ ως official greek fan club έχουμε την λύση.. Ελληνική Rom με ότι χρειάζεσαι μέσα .. οπότε τι σκας?
πάρε μια ανάσα, τα απαραίτητα αρχεία και 1 ωρίτσα από το απόγευμά σου και κάνε το..
Υ.Γ. βοηθάει φραπεδιά και μουσικούλα στο backgroundΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
δεν χρειαζεται ρουταρισμα ε? ειναι ηδη? κατεβαζω τη ρομ στον υπολογιστη,βγαζω μπαταρια κ τη περναω στο κινητο,ενω ειμαι σε recovery?( παντως μπηκα για λιγο σε recovery και ηταν στα κινεζικα)
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
βασικά αδερφέ.. μην αγχώνεσαι.
το να αλλάξεις Rom δεν είναι δα και κάτι τραγικό.. στην τελική τα τηλέφωνά μας έχουν την επιλογή και εμείς εδώ ως official greek fan club έχουμε την λύση.. Ελληνική Rom με ότι χρειάζεσαι μέσα .. οπότε τι σκας?
πάρε μια ανάσα, τα απαραίτητα αρχεία και 1 ωρίτσα από το απόγευμά σου και κάνε το..
Υ.Γ. βοηθάει φραπεδιά και μουσικούλα στο background
Το εχει παρει ο γαμπρος μου κ ακρη δεν εχει βγαλει ακομα. Θα ηθελα αν εχεις την υπομονη,να μου γραψεις βημα βημα την διαδικασια..ειμαι ολιγον τι ασχετος.τη ρομ την εστειλε το παληκαρι πιο πανω οκ.. -
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Ξαναπροσπάθησε με τους drivers στον η/υ σου. Θέλεις vcom θυρα ότι την απλή Usb. Είναι λίγο μανίκι αυτη η διαδικασία μέχρι να δουλέψουν σωστά οι drivers
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0