Καλημέρα, το πήρα από ένα φίλο μήπως καταφέρω να το επαναφέρω. Καθώς έκανε την τελευταία αναβάθμιση (official rom), δεν θυμάται πριν πόσο καιρό, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις. Ανοίγει βγάζει το logo και κάνει επανεκκίνηση, συνεχώς το ίδιο. Το έβαλα σε fastboot και κάνει πάλι το ίδιο μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Σε recovery επειδή είναι το μαμά δεν έχω τη δυνατότητα να δω τον εσωτερικό χώρο. Το άνοιξα και αποσύνδεσα τα πλαϊνά κουμπιά μήπως ήταν κολλημένο αλλά τίποτα.. Καμία ίδεα τι να δοκιμάσω; Θέλει αν καταφέρω να του τραβήξω τις φωτογραφίες..
Απανωτά reboot
-
-
καλησπερα βιντεο οδηγος και στη περιγραφη του βιντεο ολα τα λινκ για να κατεβασεις τα απαραιτητα αρχεια και αλο βιντεο για την εγκατασταση mtk drivers , libusb
-
αλλα αν το επαθε στην αναβαθμιση που λες και δεν ανοιξε μπορει να μην ειχε μαπαταρια και τωρα δεν μπορει ουτε να γινει φορτιση
ανοιγμα καπακι και φορτιση εξωτερικα την μπαταρια μια και ξανακουμπωμα μπας και φταιει αυτο αλιως πας για φλασαρισμα με spflash tool και τα bypass auth tool
απο το βιντεο που σου εδωσα -
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Αν είχε μπαταρία ή όχι κατά την αναβάθμιση δεν θα το μάθω ποτέ είναι το μόνο σίγουρο. Όταν το βάζω σε fastboot μένει για 4-5 δευτερόλεπτα και κάνει reboot χωρίς να το αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Στο recovery το μαμά μπαίνει και μένει περισσότερη ώρα αλλά δεν έκανα wipe data, προσπαθώ μήπως του σώσω τις φωτογραφίες. Εξωτερικά που λες πως να φορτίσω τη μπαταρία; Δεν έχω ίδιο κινητό για να τη φορτίσω έστω πάνω στο άλλο.. Ανοιχτό το έχω το καπάκι, δε το έχω κλείσει μέχρι να βγάλω άκρη το τι θα κάνω.
-
αν εχει να κανει με δεδομενα καλα κανεις και δεν εκανες wipe εξωτερικα με καποιο power supply η σε ενα καταστημα εκει κοντα αν μπορει απλα να στο φορτισει καποιος γνωστος μπας και σωθει μετα αν δε πας για βραχυκύκλωμα και καποια επισκευη,
αυτά γτ δεν θελω να ανακατευτω παραπανω οσο εχει να κανει με δεδομενα ειναι ρισκο μπορει ενα λαθος και να χαθουν -
-
καταρχην να σιγουρεψουμε οτι μιλαμε για redmi note 8 pro begonia mtk ετσι γτ εισαι σε αυτο το νημα..!! αν ναι η οποιο αλο mtk
προσπαθεις να ξεκλειδωσεις bootloader μετα απο σωστη εγκατατσαση mtk drives αν δεν δουλεψει αυτο που θα δεις σε βιντεο που θα βαλω
θα δεις καποιο αλο με απενεργοποιηση την επιβολη για οδηγους χωρις σφραγιδα μετα εγκατατσαση mtk drivers , libusb , usbdk και μια επανεκιννηση του pc για την ενημερωση τους
μετα τρεχεις το bat αρχειο οπως στο βιντεο, και μολις ξεκλειδωσει προπαθεις στο καπακι σε fastboot mode να περασεις την τελευταια fastboot rom , απο mi flash με επιλογη save user data
εδω τωρα καλα θα ειταν να ξερεις αν φοαρει global stable mixm η την eeu και να περασεις την ιδια οστοσο προσπαθεις με οποια απο τις 2 προτιμησεις παραθετω και ενα βιντεο δικο μου για flash fastboot rom
εσυ απλα επιλεγεις πριν το flash , save user data στο βιντεο που δειχνω απο την στιγμη που θα εχεις εσυ ξεκελιδωτο bootloader δεν ειναι απαραιτητο επιλογες προγραμματιστων και εντοπισμο σφλαματων μην σε ανχωσει αυτο..!!! αυτα και καλη τυχη εύχομαι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0