Διαφήμιση

Mi3W Κλείσιμο ή εναλλαγή εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο

• Mi3W Κλείσιμο ή εναλλαγή εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο

Καλησπέρα σε όλους

Έχω μερικές ερωτήσεις και θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει να μου πει
      Πως μπορώ να εναλλάσω εφαρμογές Για παράδειγμα έχω το GPS σε λειτουργία
      αλλά θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα και να επιστρέψω στο GPS
      Πως μπορώ να τερματίσω εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, για να σταματήσουν ή να τις ανακαλέσω ?
      Πως μπορώ να συνδεθώ με το OUTLOOK στο PC

Κατεβάζει
      συνεχώς MIUI Έχει φτάσει στην 4,6,27 πόσες υπάρχουν ακόμα ? Ποιά η
      σχέση αυτών που κατεβάζει με τις ανακοινώσεις που διαβάζω εδώ ''Η 14η Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_3.14) είναι έτοιμη για Download.... Τα Ελληνικά τα έχω επιλέξει κατα το setup του τηλεφώνου.

Σας ευχαριστώ όλους

Σπύρος
    • Θετική απάντηση

Ο/H lavspr έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους

1.Έχω μερικές ερωτήσεις και θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει να μου πει
      2.Πως μπορώ να εναλλάσω εφαρμογές Για παράδειγμα έχω το GPS σε λειτουργία
      αλλά θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα και να επιστρέψω στο GPS
      .Πως μπορώ να τερματίσω εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, για να σταματήσουν ή να τις ανακαλέσω ?
      3.Πως μπορώ να συνδεθώ με το OUTLOOK στο PC

4.Κατεβάζει
      συνεχώς MIUI Έχει φτάσει στην 4,6,27 πόσες υπάρχουν ακόμα ? Ποιά η
      σχέση αυτών που κατεβάζει με τις ανακοινώσεις που διαβάζω εδώ ''Η 14η Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_3.14) είναι έτοιμη για Download.... Τα Ελληνικά τα έχω επιλέξει κατα το setup του τηλεφώνου.

Σας ευχαριστώ όλους

Σπύρος

1. στους γνωστούς πλοηγούς , όταν έχεις κλήση , μπορείς να επιλέξεις από την οθόνη να απαντήσεις
      Στο igo “χάνετε η οθόνη του igo» και βλέπεις στην οθόνη ότι θα έβλεπες και χωρίς τον πλοηγό , μετά επανέρχεται ο πλοηγός
      Στο sygic κοίταξε το screenshot
      Όταν θέλεις να πάρεις τηλέφωνο , υπάρχει στους πλοηγούς επιλογή , αν όχι , πατάς το home αφής πλήκτρο του κινητού φεύγει η εικόνα του πλοηγού , κάνεις τηλέφωνο , μετά πατάς παρατεταμένα το home πλήκτρο και εμφανίζονται οι τελευταίες εφαρμογές που έτρεξες , πατάς τον πλοηγό και συνεχίζεις

2, με παρατεταμένο το home πλήκτρο αφής , σπρώχνεις την εφαρμογή προς τα πάνω ,αν εννοείς με εφαρμογή , χρησιμοποιώ την clean master η οικογένεια cm έχει καλές εφαρμογές)
      για να τις ανακαλέσεις είπαμε με παρατεταμένο το home πλήκτρο αφής και επιλέγεις την εφαρμογή (θα ανοίξει εκεί που την άφησες) , κοίταξε το screenshot

3. δεν χρειάζεται , χρησιμοποιώ το gmail (υπάρχουν πολλές αναφορές στο φόρουμ)
      Έχω λογαριασμό στο gmail και πηγαίνουν αυτόματα οι επαφές εκεί

4. κάθε Παρασκευή έχουμε νέα kit kat rom (4.7.4 και συνεχίζει) , χιλιάδες ελπίζω, μιας και η τεχνολογία προχωράει ,
      Τα Ελληνικά είναι της xiaomi-miui.gr με την βοήθεια επιλεγμένων μεταφραστών και όχι μόνο , του φόρουμ μας
      Όχι στο setup , με το που περάσεις την rom σου λέει να Επιλέξεις γλώσσα , όλες οι rom είναι root
      Images
      • Gps Sygic.png

479,68 kB, 1.080×1.920, viewed 177 times
      • Home.png

353,75 kB, 1.080×1.920, viewed 198 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Ακριβής Απάντηση

• Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση
      Αυτό που με ενδιέφερε ήταν κυρίως η ανάκληση των εφαρμογών Αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα θα είχα πρόβλημα

Κάτι πρέπει να κάνω με τις επαφές και το ημερολόγιο
      Πρίν ακόμα βάλω κάρτα sim μου εμφάνισε επαφές ΟΧΙ ΟΛΕΣ, δεν ξέρω που τις βρήκε ...
      Τα εταιρικά mail τα έχω στο LIVE.COM έχω κι ένα ατομικό στο gmail
      Θα προσπαθήσω να τα οργανώσω αφού μάθω πως

Υπάρχει κάποιο λογισμικό κάτι σαν το κακό Kies ή κάτι καλό διαχείρησης του τηλεφώνου απο το PC?

Δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι να κατεβάσω rom δίχως άλλες γνώσεις. Ελληνικά βλέπω δεν ξέρω τι θα αλλάξει

Ευχαριστώ και πάλι
      Σπυρος
    • Διαφήμιση
    • Θετική απάντηση
      να είσαι καλά
      Γιώργος

δεν χρειάζεται η sim για να κατέβουν οι τηλεφωνικές επαφές σου

στην αρχή όταν το ρύθμισες έβαλες κάποιον - κάποιους λογαριασμούς , από εκεί κατέβηκαν (κάτω αριστερά μενού(πλήκτρο αφής της συσκευής/ρυθμίσεις/+Προσθήκη λογαριασμού/ επιλέγεις π.χ. Google , δίνεις το email σου και κωδικό)
      κοίταξε το screenshot

για τις επαφές σου να κάνεις με έναν μόνο λογαριασμό συγχρονισμό (στο πρώτο screenshot , επιλέγεις λογαριασμό και κάνεις συγχρονισμό σε ότι επιλέξεις δεύτερο screenshot

όταν θα βάλεις τις επαφές σου από διάφορους λογαριασμούς η από άλλο κινητό αν τις έχεις , (δημιουργείς κάποιο αρχείο , το τοποθετείς στο mi3w σου και το τρέχεις , θέλεις να στα πω αναλυτικά ?)
      όταν λοιπόν έχεις όλες τις επαφές σου στο κινητό , τις συγχρονίζεις μόνο με έναν λογαριασμό (για να μην έχεις διπλές επαφές) ,
      το 99,9% εδώ έχουμε λογαριασμό στο gmail.com ,

ημερολόγιο κ.λ.π. στο δεύτερο screenshot

για το κακό Kies που ήταν για τις official roms της samsung , το ξεχνάμε , άν μπλοκάρει το κινητό σου , θα το επαναφαίρεις με τον τρίτο τρόπο (κοίταξε παρακάτω

για την rom
      Αν βάλεις μια δικιά μας , (έχει λίγη δουλίτσα την πρώτη φορά, ), οι επόμενες θα μπαίνουν σε δευτερόλεπτα
      την κατεβάζεις , την τοποθετείς στο κινητό σου , στην επιφάνεια εργασίας θα δεις έναν φάκελο "Ασφάλεια", τον ανοίγεις,επιλέγεις updater=Αναβάθμιση , πατάς το πλήκτρο αριστερά αφής κάτω στο κινητό , πατάς στο Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης , βρίσκεις την rom , πατάς αναβάθμιση τώρα
      Οδηγός
      Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
      ο τρίτος τρόπος και εδώ
      Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
      ότι δεν καταλάβεις , εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε
      Images
      • λογαριασμοί.png

148,95 kB, 1.080×1.920, viewed 189 times
      • ημερολόγιο κ.λ.π..png

254,2 kB, 1.080×1.920, viewed 206 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 9 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

Αιτία: Σε συνέχεια της πρώτης

• Mi3 Επαφές και άλλα

Καλησπέρα !
      Έχω λογαριασμό και στο gmail , αν και τα mail μας σαν εταιρεία τα κατεβάσαμε απο τον Exchange server και δημιουργήσαμε εταιρικά mail @company.gr στο LIVE.COM ή OUTLOOK.COM
      όσο ακόμα ήταν δωρεάν, και συνεχίζουμε Εκεί λοιπόν μας δίνετε η δυνατότητα να λαμβάνουμε και να στέλνουμε και απο το ms outlook αλλά και κατ ευθείαν απο το live.com Καλός τρόπος στην ουσία μπορείς να έχεις όλα όσα σου προσφέρει ο Exchange αλλά μέσω web φυσικά και απο παντού !!
      Μέχρι τώρα έκανα συγχρονισμό με το outlook με το MyPhoneExplorer Το Mi3 ακόμα πρίν βάλω SIM εμφάνισε επαφές, πολλές αλλά όχι όλες. Προφανώς γιατί οι επαφές μου είναι στο outlook ούτε καν στο live.com και κάποιες στο gmail ολίγον αχταρμάς δλδ.Πάντα με τρόμαζαν κάποια μηνύματα του στύλ θέλετε να μοιραστείτε ... ετικέτες και γενικά οι κακομεταφρασμένες εκφράσεις που σε κάνουν να νομίζεις ότι αν στείλεις ένα mail κάπου κι έχεις επιλέξει ναι στο να μοιραστείς κλπ θα διαβαστεί το mail σου μέχρι και στο Πράσινο Ακρωτήριο

Αυτό σημαίνει ότι για να τις δώ όλες θα πρέπει να δημιουργήσω ένα αρχείο απο το παλιό κινητό να το μεταφέρω στο Mi3 και να το τρέξω Σωστά? Ναι αλλά πως ?? Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο εκτός και αν υπάρχει κάτι έτοιμο ήδη γραμμένο θα σου ήμουν ευγνώμων

Δύο παρατηρήσεις για το Μι3
      • Αργή φόρτηση
      • Γρήγορη αποφόρτηση
      Κατα τα άλλα ΑΡΙΣΤΟ !!!
    • Θετική απάντηση

Ο/H lavspr έγραψε:

Καλησπέρα !
      Έχω λογαριασμό και στο gmail , αν και τα mail μας σαν εταιρεία τα κατεβάσαμε απο τον Exchange server και δημιουργήσαμε εταιρικά mail @company.gr στο LIVE.COM ή OUTLOOK.COM
      όσο ακόμα ήταν δωρεάν, και συνεχίζουμε Εκεί λοιπόν μας δίνετε η δυνατότητα να λαμβάνουμε και να στέλνουμε και απο το ms outlook αλλά και κατ ευθείαν απο το live.com Καλός τρόπος στην ουσία μπορείς να έχεις όλα όσα σου προσφέρει ο Exchange αλλά μέσω web φυσικά και απο παντού !!
      Μέχρι τώρα έκανα συγχρονισμό με το outlook με το MyPhoneExplorer Το Mi3 ακόμα πρίν βάλω SIM εμφάνισε επαφές, πολλές αλλά όχι όλες. Προφανώς γιατί οι επαφές μου είναι στο outlook ούτε καν στο live.com και κάποιες στο gmail ολίγον αχταρμάς δλδ.Πάντα με τρόμαζαν κάποια μηνύματα του στύλ θέλετε να μοιραστείτε ... ετικέτες και γενικά οι κακομεταφρασμένες εκφράσεις που σε κάνουν να νομίζεις ότι αν στείλεις ένα mail κάπου κι έχεις επιλέξει ναι στο να μοιραστείς κλπ θα διαβαστεί το mail σου μέχρι και στο Πράσινο Ακρωτήριο

Αυτό σημαίνει ότι για να τις δώ όλες θα πρέπει να δημιουργήσω ένα αρχείο απο το παλιό κινητό να το μεταφέρω στο Mi3 και να το τρέξω Σωστά? Ναι αλλά πως ?? Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο εκτός και αν υπάρχει κάτι έτοιμο ήδη γραμμένο θα σου ήμουν ευγνώμων

• Αργή φόρτηση
      • Γρήγορη αποφόρτηση
      Κατα τα άλλα ΑΡΙΣΤΟ !!!

Ένας ακόμη απο τους πολλούς τρόπους που μπορείς να κάνεις μεταφορά επαφών:
      Μέσα στις "Επαφές" πάτα το "μενού" (το αριστερό shift key)
      και ακολούθησε τα screenshots

.....

....

Ελπίζω να τα καταφέρεις έτσι.

----

Όσο αφορά την αργή φόρτιση της συσκευής, να σου επισημάνω ότι εάν τυχόν την φορτίζεις μέσω USB στον υπολογιστή σου, αργεί περισσότερο απο εάν την βάλεις κατευθείαν στο ρεύμα με τον κλασικό φορτιστή. (επίσης να ξέρεις ότι αν έχεις αλλάξει καλώδιο που φορτίζεις (παρόλο που φαίνεται να είναι το ίδιο!) πιθανόν και αυτό να είναι μια απο τις αιτίες)
      Όσο για την γρήγορη αποφόρτιση, ακολούθησε τους γνωστούς κανόνες οικονομίας και εξοικονόμησης ενέργειας. (π.χ. μέτρια φωτισμένη οθόνη, κλειστό wi-fi όταν δεν υπάρχει δίκτυο κ.λ.π. κ.λ.π.)

-----

Υ.Γ. Πάντως να ξέρεις ο καλύτερος, ευκολότερος και πιo σίγουρος τρόπος μεταφοράς επαφών, είναι αυτός που σου περιέγραψε ο tora33 απο πάνω μέσω του Google...

Αιτία: Σωστές οδηγίες

• Ο/H lavspr έγραψε:

...

• Αργή φόρτηση
      • Γρήγορη αποφόρτηση
      Κατα τα άλλα ΑΡΙΣΤΟ !!!

κάτσε να το δουλέψεις λίγο θα σου στρώσει, πρώτες μέρες είναι και το έχεις πεθάνει, μετά η μπαταρία ηρεμεί και μπαίνει σε ένα πρόγραμμα.. εγώ βγάζω 24+ ώρες με χρήση.. και χρήση έτσι..
    • Διαφήμιση
    • Αργη φορτιση;
      Ουτε καν

Στο προηγουμενο galaxy s2 που ειχα, ηθελε 3.5 ωρες για πλακα.
      ΚΑι με σχεδον τη μιση μπαταρια ε
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3