Αγορά Note
-
-
Άντε να δούμε.....
ΥΓ: Είχα δεν είχα, πάλι σε Xiaomi θα γυρίσω....Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
Άντε να δούμε.....
ΥΓ: Είχα δεν είχα, πάλι σε Xiaomi θα γυρίσω....
Όπως και να το κάνεις ...έχει τη γοητεία του! -
Καλησπέρα παιδιά,
έπεσα τυχαία πριν λίγο σε μια δημοσίευση σε άλλο φόρουμ, ημερομηνίας 19 ΜΑρ 2014, όπου παρουσιάζεται το κινητό σαν καινούργιο (με link από το www.gsmarena.com), όπου και αναφέρεται ως τιμή του τα 130$ (για το 1.4GHz - 1GB RAM) και 160$ (για το 1.7GHz - 2GB RAM).
Πως γίνεται να έχει πάρει την ανηφόρα η τιμή του και να πωλείται τώρα, το λιγότερο 210$ (η έκδοση 1.7GHz - 2GB RAM), ήτοι αύξηση τιμής 31%?? Μήπως μας έχουν πάρει χαμπάρει οι Κινέζοι? Χαχαχαχα
ΥΓ: Ξέρω το νόμο περί προσφοράς και ζήτησης κλπ....Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει,αν μιλάς για το redmi note πάντως, πάρτο με κλειστά μάτια είναι super κινητό για τα λεφτά του και διάλεξε ένα αξιόπιστο store όπως vickmall η minideal.
-
Ο/H harvad έγραψε:
κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει,αν μιλάς για το redmi note πάντως, πάρτο με κλειστά μάτια είναι super κινητό για τα λεφτά του και διάλεξε ένα αξιόπιστο store όπως vickmall η minideal.
Φίλε μου δεν κάνω λάθος δυστυχώς, δες κι εσύ στο Ελληνικό link (εδώ) και στο GSMARENA (εδώ)......160$ λέει....Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Έχεις δίκιο αλλά δεν πρόσεξες ότι και στα δύο site μιλάει για υποτιθέμενες τιμές κυκλοφορίας του κινητού ( Το Xiaomi Redmi Note θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 26 Μαρτίου υπάρχουν καταστήματα πάντως που θα το φέρουν και στην Ευρώπη) insomnia και τα σχόλια τους έχουν ημερομηνία 19 Μαρτίου.Από το θα μέχρι το όταν έχει μεγάλη διαφορά.Τέλος πάντων τώρα έχει 158,86 ευρώ στο vickmall (Xiaomi Redmi Note SPECIAL PRICE: €158.86) η επιλογή δική σου!!!
-
Την καλημέρα μου και απο εμένα.
Καταρχάς θα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την ωραία δουλειά που κάνετε και τη μεγάλη βοήθεια που δίνεται σε αυτούς που δεν είμαστε σχετικοί με σε τεχνικά θέματα.
Το περιμένω από βδομάδα να είναι στα χερια μου. Αγορά απο vickmall 26/07/14. Αν και εντελώς άσχετος, δεν σας κρύβω οτι απο εσάς πείρα θάρρος να το παραγγείλω. Το αγόρασα με Multi και root για να μπορέσω να το χαρώ απο την αρχή.
Θα ήθελα όμως να ακολουθήσω ολα αυτα τα ωραία πράγματα που έχετε καταφέρει, και να το έχω αναβαθμισμενο όσο μπορώ η μάλλον όσο οι λίγες γνώσεις μου το επιτρέπουν.
Δυστυχώς για εχω ένα παλιό λαπτοπ. Είναι πρόβλημα αυτό η μπορώ να κανω τη δουλειά μου με το κινητό?
Και πια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνω οταν το πάρω στα χέρια μου?
Ευχαριστώ πολύ!!!!!! -
Ο/H mike_k έγραψε:
Και πια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνω οταν το πάρω στα χέρια μου?
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/374-Xiaomi-Redmi-Note/
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/87-Redmi-Note/( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Τώρα χάθηκα τελείως. Απο το ένα λινκ στο άλλο πηγαίνω.....
Ας περιμένω πρωτα να έρθει το τηλέφωνο καλύτερα.
Χωρίς pc και μόνο με το κινητό γίνονται ολα αυτά? -
-
Ναι έχεις δίκιο. Ας το παρω με το καλό πρωτα στα χέρια και μετά να το πάμε βημα βήμα......
Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην το διαλύσω με την ασχετοσύνη μου!
Σε ευχαριστώ πολύ.
Στην αναμονή λοιπόν. ......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα