Διαφήμιση

Προβλήματα 1S Γενικά

• Προβλήματα 1S Γενικά

Παιδια ανΤικειμενικα περιμενουμε να λυθουν τα προβληματα ? Διαβαζω για θεμα με το 3g prefered mode , τρομερο battery drain το οποιο δεν δικαιολογειται ακομα και για αυτο το cpu ...
      Ειναι θεματα rom ή ειναι hardware issues ? Επισης απο θερμοκρασια δεν τα παει και πολυ καλα.. βλεπω για πολλους βαθμους επισης αδικαιολογητους για το cpu...
      Μαλλον μας τα χαλασε η xiaomi στο 1s ?
    • Ο/H thanos.k έγραψε:

Παιδια ανΤικειμενικα περιμενουμε να λυθουν τα προβληματα ? Διαβαζω για θεμα με το 3g prefered mode , τρομερο battery drain το οποιο δεν δικαιολογειται ακομα και για αυτο το cpu ...
      Ειναι θεματα rom ή ειναι hardware issues ? Επισης απο θερμοκρασια δεν τα παει και πολυ καλα.. βλεπω για πολλους βαθμους επισης αδικαιολογητους για το cpu...
      Μαλλον μας τα χαλασε η xiaomi στο 1s ?

Φίλε "thanos.k", μήπως είσαι πολύ αυστηρός για ένα κινητό αξίας μόλις €127...??? Έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου κινητό που πραγματικά να ΖΕΜΑΤΑΕΙ σε βαθμό που να μην μπορείς πλέον να μιλήσεις??? Για πιάσε κανά π.χ. Nexus4 που γίνεται και "τοστιέρα" και μετά κάνε τη σύγκριση! Ακόμα και το Μι-3 (που γράφεις ότι έχεις στο προφίλ σου), ανεβάζει θερμοκρασία που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη! Και μάλλον δεν είναι η Xiaomi που "μας τα χαλάει", αλλά προφανώς ο snapdragon... (Επειδή, αποδεδειγμένα, το ίδιο κινητό με τον MTK επεξεργαστή ΔΕΝ ανεβάζει τέτοια θερμοκρασία).
      Για το battery drain έχεις δίκιο (συμφωνώ μαζί σου!), αλλά δεν νοιώθεις τυχερός που έχεις μια συσκευή που δεν έχει built in battery και με ένα πολύ μικρό κόστος (περίπου 20 ευρώ μαζί με τον charger) μπορείς κάλιστα να έχεις δεύτερη μπαταρία? Για σκέψου να είχες στη κατοχή σου κανά οκταπύρηνο "τέρας" με built in 2000mAh battery (κάτι Zopo κυκλοφορούν έτσι και όχι μόνο) και να έψαχνες κάθε 2 ώρες για μπρίζα!
      Σίγουρα το θέμα μπορεί να βελτιωθεί (και έτσι πιστεύω) μελλοντικά με καλύτερη διαχείριση των πόρων σε κάποια απο τις επερχόμενες rom.
      Όσο για το πρόβλημα με το 3G, ΝΑΙ το έχει ένας φίλος εδώ μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουν όλες οι συσκευές.. Σε μένα π.χ. η ταχύτητα που πετυχαίνω με data σύνδεση είναι... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο το ρουτερ του σπιτιού μου! Προφανώς αυτό είναι ένα πολύπλοκο θέμα (το περι ταχύτητας) που εξαρτάται απο πολλούς διαφορετικούς παράγοντες!
      Εγώ πάντως το όλο θέμα το βλέπω με την "χαλαρότητα" που μου προσφέρει η τιμή αγοράς του κινητού... Έάν είχα πληρώσει κανά 400-500αρι για να πάρω κανά αντίστοιχο κινητό, τότε σίγουρα θα ήμουν πιό απαιτητικός... :P
    • Φιλε φυσικα και εχω το mi3 το οποιο ειναι πραγματικα εξαιρετικο ...οπως και το mi2s 32gb και αυτο φοβεροτατο. Το κινητο επειδη κανω χρηση ακρως επαγγελματικη...δηλαδη κλησεις 1 ωρα την ημερα ,και 3g 10 ωρες για τα mail (push). μετα μπαινει σε 2g mode τις υπολοιπες ωρες... μου βγαζει τουλαχιστον 3 μερες (mi3) και δεν εχω παρατηρησει καμια θερμοκρασια ...τωρα αν βαλω παιχνιδι θα σηκωσει γιατι καταναλωνει watts τα οποια εχουν μεγαλες θερμικες εκλησεις σιγουρα αναλογα τηνα ρχιτεκτονικη του cpu.. Θελω να παρω το 1s για την κοπελα μου .Και διαβαζω παγκοσμιως υπερβολικα αρνητικα σχολια... εχουν παραθεσει πολλοι τα link ... Ξαφνιαζομαι γιατι η xiaomi ειναι πολυ σοβαρη εταιρια ουτε samsung ειναι ουτε lg που δεν εχουν τον θεο τους με τα προβληματα .. και γιαυτο ρωταω επειδη βλεπω περναει καιρος και προβληματα υφιστανται... ακομα. Το κοστος δεν μου λεει τιποτα ...το ιδιο κοστος κατασκευης εχει και ενα lg που κανει 250 το ιδιο και ενα moto g .. Μηπως δηλαδη πολλα issues ειναι θεμα hardware. Τους mtk τους εχω φαει αρκετα στη μαπα και θα ηθελα να τους αποφυγω. ΑΝ και η υλοποιηση της xiaomi ειναι μακραν η καλυτερη σε mtk cpu.
    • Διαφήμιση
    • Τι να σου πω? Εγω χρησιμοποιώ το 1S πλέον αποκλειστικά σε καθημερινή βάση τις τελευταίες εβδομάδες (σύνδεση με data συνεχώς, σερφάρισμα απλό, χωρίς downloading και περισσότερες απο 20-25 κλήσεις καθημερινά) και μόνο για λόγους δικής μου ανασφάλειας έτρεξα και αγόρασα 2η μπαταρία και μέχρι τώρα την έχω χρησιμοποιήσει μόλις μία φορά... Είπαμε, ένα θέμα με την αυτονομία την έχει... που όμως αντιμετωπίζεται. Τώρα για τα υπόλοιπα, εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Αυτό που δεν μου αρέσει στο κινητό είναι η χρωματική απόδοση που έχει η οθόνη του και φυσικά το συγκρίνω με το απλό Hongmi/Redrice που το χρησιμοποίησα κανά μήνα (και με εντυπωσίασε!!!) και με το MI-3 που όμως δεν το χρησιμοποιώ πιά, αφου πήγε σε μέλος της οικογένειας... Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι ένα "τίμιο" κινητό για αυτά που προσφέρει, στην τιμή που τα προσφέρει...

Υ.Γ. Όταν και εάν μου βγάλει πρόβλημα hardware ή άλλου είδους πρόβλημα, φυσικά θα το δημοσιεύσω αμέσως για την ενημέρωση όλων μας!
    • Καλησπέρα,Πριν λίγο καιρό έγινα κάτοχος ενός Xiaomi red rice 1s.Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει έως τώρα είναι στα μηνύματα.Συγκεκριμένα έχω θέμα με το πως εμφανίζονται οι συνομιλίες.Μου εμφανίζει ξεχωριστά για κάθε επαφή τα μηνύματα που στέλνω εγώ και ξεχωριστά τα μηνύματα που λαμβάνω και όχι σαν μια ενιαία συνομιλία. Αν ξέρει κάποιος πως να το λύσω θα ήμουν ευγνώμων...
    • Ο/H parakaka έγραψε:

Καλησπέρα,Πριν λίγο καιρό έγινα κάτοχος ενός Xiaomi red rice 1s.Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει έως τώρα είναι στα μηνύματα.Συγκεκριμένα έχω θέμα με το πως εμφανίζονται οι συνομιλίες.Μου εμφανίζει ξεχωριστά για κάθε επαφή τα μηνύματα που στέλνω εγώ και ξεχωριστά τα μηνύματα που λαμβάνω και όχι σαν μια ενιαία συνομιλία. Αν ξέρει κάποιος πως να το λύσω θα ήμουν ευγνώμων...

Αυτή είναι η συνομιλία μου με μία από τις επαφές μου. Δηλαδή εσένα δεν στη βγάζει έτσι την συνομιλία?

• Διαφήμιση
    • Ερώτηση: Μήπως έχεις και άλλη εφαρμογή στο κινητό που μπορείς να στείλεις μηνύματα, όπως π.χ το Hangouts? (επειδή σε αυτό υπάρχει επιλογή που μπορεί να ενώνει ή να διαχωρίζει τις συνομιλίες)
    • Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο....Το πρόβλημα αυτό βέβαια μου το κάνει σε κάποιες επαφές και όχι σε όλες...Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως έγινε κάποιο μπλέξιμο στην αντιγραφή των επαφών απο το παλιό μου κινητό σε αυτό..Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια!
    • Aν καταλαβα καλα, το προβλημα με τα μηνυματα ειναι το εξης.. Εχεις αποθηκευσει καποιους αριθμος για παραδειγμα: 697ΧΧΧΧΧΧ και οταν σου στελνει μηνυματα αυτος ο αριθμος τον λαμβανεις απ' το +30697ΧΧΧΧΧΧ με αποτελεσμα να στο εμφανιζει ως αλλη συνομιλια. Μια λυση για αυτο ειναι το προγραμμα που χει η τελευταια ελληνικη MIUI μεσα, το "Number Fixer".

Πριν βαλω την Ελληνικη MIUI ειχα παρομοιο θεμα με τα μηνυματα αλλα και στις κλησεις καθως ειχε κανει Sync αυτες χωρις μαζι με αυτες με το +30 και οταν πχ επαιρνα τηλεφωνο τον αδερφο μου, μου εβγαζε "Bro ή Γιώργος".