Διαφήμιση

Bootloops

• Καλησπέρα, έχω το poco f2 pro με κλειδωμενο πλέον bootloader και εκεί που λειτουργεί ξαφνικά κάνει restart και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο απανωτά restart έως ότου κρατήσω το power button κρατημένο και ανοίγει κανονικά! Μπορεί να το κάνει ανά μία μέρα αλλά μπορεί να λειτουργεί και για μέρες συνεχόμενα. Του έκανα ένα wipe data από το recovery αλλά κάνει πάλι το ίδιο. Προσπάθησα να του κάνω μέσω mi flash αλλά δεν προχωράει επειδή έχω κλειδωμένο bootloader. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Τώρα φοράει την Global 14.0.1.0(SJKMIXM).
    • συνηθως αυτο το μοντελο εβγαζε προβλημα στην καλωδιοταινια και πλακετα φορτισεις και σταματουσε να φορτιζει εκει μπορει να εχει θεμα στην παροχη ρευματος η ακομη και στη μπαταρια αυτα ειναι τα πιο συνηθης φαινομενα στην συσκευη τωρα αν εχει επηρεαστει και το η μητρικη αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε σου λεω απλα στο μοντελο την αστοχια υλικων που εβγαλε σε πολλα τηλ
    • Η αλήθεια είναι ότι έχω 2 poco, το πρόβλημα το έχω στη συσκευή της γυναίκας μου, η δική μου λειτουργεί μια χαρά. Ούτως ή άλλως έχω παραγγείλει μπαταρία οπότε μπορώ να το τσεκαρω μετά την αλλαγή. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
    • Διαφήμιση
    • Ξέχασα να αναφέρω ότι πριν πέσει σε boot loop, αν τύχει και το χρησιμοποιήσεις εκείνη τη στιγμή τυχαία ενω δείχνει ότι έχει δεδομένα δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ και επανέρχεται μόνο με restart. Διαφορετικά αρχίζει τις απανωτές επανεκκινήσεις αν δεν το κάνω εγώ επανεκκίνηση.
    • οταν ανοιξει δες μια τα ιμει του πληκτρολογησε ατερακι διεση 06 διεση *#06# αν ειναι ολλα οκ με τα ιμει και τον σειριακου και το μοντεμ ψαξε και δες στις ρυθμισεις baseband εκδοση αν υπαρχει η δεν γραφει εκδοσο κ στο εχει άγνωστο
    • Ο/H jimxai έγραψε:

οταν ανοιξει δες μια τα ιμει του πληκτρολογησε ατερακι διεση 06 διεση *#06# αν ειναι ολλα οκ με τα ιμει και τον σειριακου και το μοντεμ ψαξε και δες στις ρυθμισεις baseband εκδοση αν υπαρχει η δεν γραφει εκδοσο κ στο εχει άγνωστο
      Είναι οκ αυτά που μου είπες.
    • ΟΚ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ
    • Διαφήμιση