Μετα απο πολλες προσπαθειες να κανω το τηλεφωνο να λειτουργησει δεν γινεται τιποτα, κλεινουν συνεχεια οι εφαρμογες και το τηλεφωνο εχει γινει πολυ δυσκολο πλεον στο να το χρησιμοποιησεις, εχω κανει τα παντα απο wipe, το μονο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να περασω ρομ με fastboot μηπως και αυτο λυσει το προβλημα με τα fc, αν εχει καποιος καμια αλλη ιδεα ειναι καλοδεχουμενη
Κλεισιμο εφαρμογων
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Mόνο FastBoot ROM θα σε σώσει,,,,
Για πες το και πιο "Ελληνικα" για οσους δεν ειμαστε εξπερτ οf mobiles......Xiaomi rules
Κώστας -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Mόνο FastBoot ROM θα σε σώσει,,,,
Λοιπον με fastboot στρωσαν ολα, ακομα και το mail δουλευει κανονικα, εβαλα στο παιδι που το εχει την stable 24, και με το που μπηκε του εβγαλε αναβαθμιση σε stable 29, και ειναι ετσι τωρα 1-2 μερες με την αγγλοκινεζικη και του ειπα να περιμενει την νεα αναβαθμιση που θα βγει την 3.16 και παραλληλα να τσεκαρει αν ολα δουλευουν κομπλε εως τοτε, πως προτεινεις να βαλει την 3.16 ? καλυτερα λες απο recovery με wipe cache και wipe user data η και wipe all data Η κανονικα απο τον updater ? -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απο recovery με wipe cache και wipe user data για να είναι σύγουρος 100%.
ευχαριστωνα ρωτησω και κατι αλλο, η 3.16 θα βασιζεται στην stable 29 ?
-
Φυσικά και θα έχει ίσως και αυτή πλήρως ενσωματωμένο το τελευταίο TWRP Recovery (αν πετύχει το χειρουργείο)
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Φυσικά και θα έχει ίσως και αυτή πλήρως ενσωματωμένο το τελευταίο TWRP Recovery (αν πετύχει το χειρουργείο)
μια χαρα -
-
Φιλέ το μεσημέρι γυρνώντας απο την δουλεια αν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος θα σου στείλω τι ακριβως εκανα
-
Ο/H jamaika έγραψε:
Επιβεβαιωνω και εγω,εκανα το ιδιο στο Redmi Note 1W,δηλαδη απεγκατεστησα το mail και τελος...ολα καλα.Επισης σταματησε και μια ειδοποιηση που εβγαζε συχνα πυκνα "η εφαρμογη Υπηρεσιες exchange services εχει σταματησει"...
Δεν ξερω αν κολλουσε αυτη η bug εφαρμογη του Mail,το ολο συστημα στο κινητο, αλλά τωρα ολα κομπλε...Xiaomi rules
Κώστας -
Λοιπον οποιος ενδιαφερεται για περασμα rom με fastboot.
Το λινκ για την ρομ που περασα ειναι αυτο Fastboot ROM Files for Redmi 1/1S/Note - Redmi 1/1S - MIUI Official Community και ειναι η αγγλοκινεζικη, εγω περασα την JHCCNBD24.0(4.3) η οποια ειναι 530mb.
Το προγραμμα που θα φλασαρεις την ρομ το κατεβαζεις απο δω " bigota.d.miui.com/tools/MiPhone20140509.exe " ( το κανεις copy paste στον explorer και αρχιζει να κατεβαινει ).
Μολις κατεβει το κανεις εγκατασταση, εγω το εκανα σε windows 7, μετα κανεις την ρομ αποσυμπιεση, ανοιγεις το προγραμμα και πατας αριστερα που λεει browse και του δινεις την διαδρομη που βρισκεται η αποσυμπιεσμενη ρομ και πατας οκ ...
Επισης απο το βελακι που εχει διπλα στο browse στις επιλογες advanced στην πρωτη επιλογη fastboot script, διαλεξα το flash all για να καθαρισει τα παντα, αλλα προσοχη γιατι σβηνει τα παντα !
Για να διαλεξεις το flash all πατας στο browse που εχει δεξια και πας στον φακελο που εχεις αποσυμπιεσει την ρομ, διαλεγεις το flash all και πατας οκ.
Μετα σβηνεις το τηλεφωνο και για να μπεις σε fastboot mode πατας volume down + power, θα εμφανιστει το ανθρωπακι της Miui, τοτε συνδεεις το κινητο στο pc περιμενεις λιγο και μετα πατας refresh απο το προγραμμα.
Εφοσον αναγνωρισει το τηλ, θα εμφανιστει απο κατω, μολις εμφανιστει πατας flash και περιμενεις να τελειωσει η διαδικασια το τηλεφωνο μολις τελειωσει θα ανοιξει μονο του
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα