Διαφήμιση

Insufficient storage available ή αλλιως Δεν υπάρχει επαρκής χώρος

• Insufficient storage available ή αλλιως Δεν υπάρχει επαρκής χώρος

Καλησπέρα παιδιά . Το κινητό μου το έχω γύρω στη μια εβδομάδα και δεν έιχα πολύ χρόνο να πειραματιστώ μαζί του. Μέχρι σήμερα οι εντυπώσεις ήταν γενικά θετικές αλλά σήμερα έχει ξεσκιστεί να μου βγάζει ανεπαρκης διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης. Το εντόπισα όταν προσπάθησε να κάνει αναβάθμιση σε κάποια προγράμματα με αστείο μέγεθος των 1-20mb
      Ψάχνω όλη μέρα στο ιντερνετ , δοκίμασα ένα σκασμό τρόπους να λύσω αυτό το bug αλλά πλέον έχω σκάσει. Το κινητό μου είναι rooted με multilanguage από minideals . Ο ελέυθερος χώρος που είχα όταν ξεκίνησα ήταν 600-700Mb ενώ τώρα μετά από όλες μου τις προσπάθειες έχω φθάσει στα 3.0gb !!!!!!!! συν μία σχεδόν άδεια 32gb SD
      Παρόλαυτα εφαρμογές με 1-2 mb δεν μου τις περνάει. Μία από αυτές ήταν και το bluemail το οποίο δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναεγκαταστήσω αλλά τώρα αρνείται λόγω χώρου να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.
      Δοκίμασα με το Cleaner master. Κανένα αποτέλεσμα με το cleaner που έχει μέσα στο security δεν γίνεται τίποτα γιατί απλά κολλάει και δεν τελειώνει ποτέ το scanning
      Δοκίμασα manually να βρω και να σβησω odex αρχεια, μπήκα στο app-link να σβήσω τις εφαρμογές αλλά δεν τις βρήκα ποτέ
      Βοήθεια !!!!! ?(
    • Ο/H GoergeTheCreator έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά . Το κινητό μου το έχω γύρω στη μια εβδομάδα και δεν έιχα πολύ χρόνο να πειραματιστώ μαζί του. Μέχρι σήμερα οι εντυπώσεις ήταν γενικά θετικές αλλά σήμερα έχει ξεσκιστεί να μου βγάζει ανεπαρκης διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης. Το εντόπισα όταν προσπάθησε να κάνει αναβάθμιση σε κάποια προγράμματα με αστείο μέγεθος των 1-20mb
      Ψάχνω όλη μέρα στο ιντερνετ , δοκίμασα ένα σκασμό τρόπους να λύσω αυτό το bug αλλά πλέον έχω σκάσει. Το κινητό μου είναι rooted με multilanguage από minideals . Ο ελέυθερος χώρος που είχα όταν ξεκίνησα ήταν 600-700Mb ενώ τώρα μετά από όλες μου τις προσπάθειες έχω φθάσει στα 3.0gb !!!!!!!! συν μία σχεδόν άδεια 32gb SD
      Παρόλαυτα εφαρμογές με 1-2 mb δεν μου τις περνάει. Μία από αυτές ήταν και το bluemail το οποίο δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναεγκαταστήσω αλλά τώρα αρνείται λόγω χώρου να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.
      Δοκίμασα με το Cleaner master. Κανένα αποτέλεσμα με το cleaner που έχει μέσα στο security δεν γίνεται τίποτα γιατί απλά κολλάει και δεν τελειώνει ποτέ το scanning
      Δοκίμασα manually να βρω και να σβησω odex αρχεια, μπήκα στο app-link να σβήσω τις εφαρμογές αλλά δεν τις βρήκα ποτέ
      Βοήθεια !!!!! ?(

Είχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με το Hongmi 1S και την multilanguage που μου είχαν βάλει στο minideal. Έβαλα την τελευταία GTV rom απο εδώ μέσα και λύθηκε το πρόβλημα ως δια μαγείας!
    • Μου πέταξε χθες ένας φίλος μια ιδέα ότι πιθανόν να είναι θέμα ασυμβατότητας της ρομ μου ή της έκδοσης του aOS που έχω με τα προγράμματα αυτά
      Οπότε πήγα να φλασάρω το κινητό μου αλλά όταν πάτησα volume και power για να μπω στο recovery menu, μπήκα σε ένα menu με 3 επιλογές: recovery, fastboot, normal boot αλλά άλλαζα επιλογές με το volume up αλλά δεν μπορούσα να επιλέξω καμία από τις 3 επιλογές και ανγκάστηκα να βγάλω μπαταρία
    • Διαφήμιση
    • Τώρα χωρίς Updater.
      • Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon].
      • Την μετονομάζεις update.zip
      • Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου.
      • Σβήνεις το τηλέφωνο
      • Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery.
      • Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια.
      • Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+)
      • Eπιλέγουμε Flash [lexicon]ROM[/lexicon] from SDCard2
      • Κινούμαστε πάντα με το Volume (-)
      • Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+)
      • Περιμένουμε να κάνει το Flash.
      • Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε.
      • Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H GoergeTheCreator έγραψε:

Βοήθεια !!!!! ?(

Νομιζω μπερδευεις ισως την χωρητικοτητα τής RAM και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.H RΑΜ μας στο Note ειναι 2.0GB οπότε μαλλον δυσκολο να την καταφερες να την κανεις 3.0GB,ισως μιλας για την εσωτερικη μνημη.
      Και επιπλεον καθε SD card μάς προσθετει αναλογως ποια εχουμε εως 32GB επιπλεον χωρου αποθηκευσης.
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας
    • Βρε Κώστα πουθενά δεν ανέφερα για Ram. Για αποθηκευτικό χώρο μίλησα δηλαδή για τα 8gb που έχει το κινητό μας. Όπως και να έχει το πρόβλημα μου το κάνει με συγκεκριμένες εφαρμογές μικρού μεγέθους ενώ άλλες μεγάλες >500 gb μου τις εγκαθιστά κανονικά
      Αναρωτιέμαι μήπως έχει να κάνει με το συγκεκριμένο χώρο(partition?) που τις εγκαθιστά στο κινητό μας
      Όμως αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μόνο κάποιος με βαθιές γνώσεις προγραμματισμού αλλά και του κινητού ίσως να μπορεί να απαντήσει
      Μέχρι τότε και μέχρι να τολμήσω να φλασάρω έκανα εγκατάσταση άλλο Mail app, το mail.com και κάνω τη δουλειά μου.
    • Απο σημερα απεκτησα το ιδιο προβλημα και εγω με τον exDialer. Φοραω την 3.21, διαπιστωσα σημερα καποια μικροπροβληματακια στον exDialer και λεω ας το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη. Εμ ΔΕΝ !!!!!!!! Με καμια κυβερνηση. Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα με τη μνημη.
      Εν τω μεταξυ ουτε απο το Play Store δεν το εγκαθιστα. Ομως οποια αλλη εφαρμογη δοκιμασα την εγκαθιστα μια χαρα. Μονο στο exDialer μου βγαζει το προβλημα με την ανεπαρκη μνημη. Βρε τι καθαρισμα εκανα, τι restart, τι Titanium backup ...... ΤΙΠΟΤΑ.
      Κανεις καμια ιδεα ?

Edit : Τελικα μετεφερα το apk στην εσωτερικη μνημη, το ετρεξα απο εκει και εγκατασταθηκε μια χαρα. Τι να πω ?
      :roll:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ktsak ().

• Διαφήμιση
    • αυτό βολεύει ? μεταφορά Εφαρμογών στην SD
      Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Καλησπέρα, διαβάστε ένα ωραίο άρθρο από το doctor android (Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android | Dr. Android) και θα καταλάβετε πολλά πράγματα!
      (Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android).
      Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού φυσικά έχουμε κάνει τα απαραίτητα backup επαφές και εφαρμογές.Σκοπός μας πριν κάνουμε η πριν περάσουμε άλλη rom, να καθαρίσουμε τον φάκελο /data/app για να μην έχουμε προβλήματα χώρου!
      Έκανα πριν την αναβάθμιση wipe data από recovery και μάλλον δεν καθάριζε ο φάκελος /data/app που έχει τις εφαρμογές.Μόλις έκανα τρεις ,τέσσερις εφαρμογές εγκατάσταση με την νέα rom πάπαλα ο χώρος.Δεν δοκίμασα έναν es explorer να πω την αλήθεια για να δω στον φάκελο τι γίνεται.Έκανα όμως μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων wipe data μέσω recovery και μετά εγκατάσταση και είδα διαφορά μεγάλη.Επίσης έβαλα και το Link2SD Plus και χαίρομε το κινητό μου.Αν θέλετε κάνετέ και την μεταφορά αρχείων από το "/data/app" στο "/system/app" (διαβάστε σχετικά).
    • Στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν ξεχνάμε να τικάρουμε διαγραφή εφαρμογών και διαγραφή εσωτερικού χώρου έτσι πρέπει να καθαρίζει ο φάκελος /data/app.
    • Διαφήμιση
    • Αυτό με τον ανεπαρκη χώρο μου το έκανε και σε μένα. Φοράω την 3,21 ρομ. Σε μένα έφταιγε το link2sd γιατί είχα βάλει στις ρυθμίσεις του να εγκαθιστσντσι οι εφαρμογές στην εξωτερική sd. Όταν το έβαλα στο "αυτόματα" έστρωσε.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)