Διαφήμιση

Redmi 15 5g ειδοποιήσεις

• Redmi 15 5g ειδοποιήσεις

New

Καλησπέρα, γράφω εδώ, δε βρήκα κάπου συνομιλία σχετικά με Redmi 15 5G.
      'Εχω τη συσκευή εδώ και περίπου ένα μήνα, αγοράστηκε καινούρια από Ελλάδα.
      Έχει την τελευταία version νομίζω, HyperOS 2.0.204.
      Το πρόβλημα είναι στις ειδοποιήσεις, βγάζει όταν θέλει, όπου θέλει και για όσο θέλει.
      Τουλάχιστον σε sms και viber, στο Gmail, δεν βγάζει ποτέ.
      Είναι όλες οι ειδοποιήσεις παντού ανοικτές, απενεργοποιημένες οι όποιες ρυθμίσεις για οικονομία μπαταρίας κλπ,
      όλες οι άδειες παντού και μπορει να βγάλει ειδοποίηση πχ στο viber, μπορεί και όχι. Μπορεί να έρχονται κανονικά για αρκετή ώρα, και ξαφνικά να το αφήσεις και
      να μην έρθει τίποτα. Το ίδιο και στα sms. Έχω δοκιμάσει και άλλη εφαρμογή για sms (textra) τα ίδια. Στο viber αν στείλει κάποιος μνμ, όταν δεν
      πάρω ειδοποίηση, του δείχνει οτι το μνμ δεν εχει παει ακόμη. Εγώ θα το πάρω όταν ανοίξω το viber. Στα sms, αν στείλει κάποιος μνμ, πάντα του
      λέει οτι παραδόθηκε, ερθει δεν ερθει σε εμενα ειδοποίηση. Εγώ θα το δω όταν ανοίξω την εφαρμογή. Επίσης πολλές φορές, "ξεχνάει" τον ήχο που
      του έχω βάλει, πχ μπορεί να έχω βάλει ένα ήχο Α στο viber και ένα ήχο Β στα sms και αυτό να βγάλει ήχο ενα προεπιλεγμένο νομίζω.
      Άν πάω στις ρυθμίσεις πχ του Viber και τον αλλάξω, μπορεί να διορθωθεί για κάποιο διάστημα, αλλά θα το ξανακάνει.
      Στις τηλεφωνικές κλήσεις, είναι όλα οκ
      Στο Gmail δε, δεν πήρα ποτέ ειδοποίηση. Έχω δοκιμάσει και άλλο launcher (nova), τα ίδια. Έκανα 2 φορές επαναφορά στα εργοστασιακά, τα ίδια.
      Πριν το κάνω κομμάτια, έχει κανείς κατι να προτείνει; Δυστυχώς είναι της συζύγου και δεν μπορώ άλλο την μουρμούρα (δικαίως). Το πήρα δώρο και μου βγήκε
      ξινό.
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας