Σύνδεση με sony για μεταφορά αρχειων
-
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Εάν εννοείς αυτό, λειτουργεί μόνο σε συσκευές που έχουν Miui, απο όσο ξέρω...
Μπορείς όμως να συνδέσεις τις δύο συσκευές με τον κλασικό τρόπο: Bluetooth
-
Ναι αυτό εννοώ
Με bluetooth δοκίμασα να στείλω κάποιο φάκελο κάπου στα 350mb και μου λέει "αυτός ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζετε"
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι, το φάκελο με τα περιεχόμενα δεν τον στέλνει, αλλά τα περιεχόμενα (τα αρχεία δηλ.) απο μόνα τους τα στέλνει. Μπορείς να τα τσεκάρεις ΟΛΑ μαζί και να τα στείλεις... Αν είναι φωτογραφίες ή MP3s σίγουρα μεταφέρονται ένα-ένα (αλλά με ομαδικό τσεκάρισμα)
Υ.Γ. Φρόντισε να είναι καλά φορτισμένες οι συσκευές σου και απενεργοποίησε την σύνδεση στο ιντερνετ (wi-fi ή data) όσο μεταφέρεις τόσα πολλά αρχεία...
-
-
Μάλιστα...
Τότε ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσεις κομπιούτερ (αν αυτό είναι εφικτό) και να τα στείλεις στο PC και απο εκεί στο άλλο τηλ. ή φυσικά αν έχεις SD card μπορείς επίσης να κάνεις την μεταφορά...
Ωστόσο αναρωτιέμαι αν η εφαρμογή θα τρέχει στο νέο τηλέφωνο... εκτός αν είναι απλά data και δεν είναι αρχεία συστήματος της εφαρμογής -
-
Λοιπόν σου βρήκα λύση! (για την ακρίβεια ΜΟΛΙΣ το έκανα μεταξύ ενός sony TIPO και του Hongmi 1S)
Κατέβασε την εφαρμογή winzip στο τηλέφωνο (απο το play store) που έχει τους φακέλους που θέλεις να μεταφέρεις.
Ζιπάρισε ΟΛΟΥΣ τους φακέλους σε ΕΝΑ αρχείο και μετά απλά στείλε το (το αρχείο .zip) με bluetooth!
Υ.Γ. Όχι, δυστυχώς, δεν έχω να σου προτείνω κάτι παρόμοιο με την εφαρμογή της Xiaomi που να δουλεύει με wi-fi
-
Thanks
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
Λοιπόν σου βρήκα λύση! (για την ακρίβεια ΜΟΛΙΣ το έκανα μεταξύ ενός sony TIPO και του Hongmi 1S)
Κατέβασε την εφαρμογή winzip στο τηλέφωνο (απο το play store) που έχει τους φακέλους που θέλεις να μεταφέρεις.
Ζιπάρισε ΟΛΟΥΣ τους φακέλους σε ΕΝΑ αρχείο και μετά απλά στείλε το (το αρχείο .zip) με bluetooth!
Υ.Γ. Όχι, δυστυχώς, δεν έχω να σου προτείνω κάτι παρόμοιο με την εφαρμογή της Xiaomi που να δουλεύει με wi-fi
Λοιπόν αυτό με το αρχειο zip το δοκίμασα και δεν γίνετε τίποτα ενώ ξεκινάει η διαδικασία για αποστολή στο 1 κινητό κάνει αποδοχή του αρχείου αλλά στην συνέχεια σταματάει, σε άλλο πάλι ενώ συνδέετε σταματάει η διαδικασία χωρίς καν να εμφανιστεί η ερώτηση για αποδοχή.
Υ.Γ αρχεια φώτο και akp αποστέλονται
Τι φταίει -
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Λοιπόν αυτό με το αρχειο zip το δοκίμασα και δεν γίνετε τίποτα ενώ ξεκινάει η διαδικασία για αποστολή στο 1 κινητό κάνει αποδοχή του αρχείου αλλά στην συνέχεια σταματάει, σε άλλο πάλι ενώ συνδέετε σταματάει η διαδικασία χωρίς καν να εμφανιστεί η ερώτηση για αποδοχή.
Υ.Γ αρχεια φώτο και akp αποστέλονται
Τι φταίει
Τι να πω ρε γαμώτο? Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Σε μένα δούλεψε κανονικά και μάλιστα με τις ίδιες μάρκες συσκευών!
Δεν σου μένει τώρα παρά να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή ή SD card... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0