παιδια εδω και μερες στην εφαρμογη αναβαθμιση και μου λεει δεν υπαρχει καμια καινουρια εκδοση. εχω την miui hellas-gtv-3.13-4.6.27. ποια ειναι η πιο καινουρια ?
παιδια εδω και μερες στην εφαρμογη αναβαθμιση και μου λεει δεν υπαρχει καμια καινουρια εκδοση. εχω την miui hellas-gtv-3.13-4.6.27. ποια ειναι η πιο καινουρια ?
Ενημερώστε βρε παιδιά το Profile σας με τις συσκευές που έχετε για να μην ψάχνουμε κάθε τόσο να βρούμε για ποιά συσκευή μιλάτε...
μόνο αυτήν μπορείς απο το πρώτο ποστ
Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15-4.7.11.zip (Kit Kat)
(Απο το Ασφάλεια/Αναβάθμιση σου λέει για αναβάθμιση ? η έβαλες την εφαρμογήOTA updater ,(σίγουρα όχι) )
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
ωραια. 1ον ποιο απο τα 3 miui mi-3w διαλεγω? και 2ον αφου υπαρχει οντως αναβαθμιση, γτ δεν το βγαζει στο κινητο οταν παταω αναβαθμιση συστηματος?
Η αναβάθμιση συστήματος δεν έχει σχέση με τις δικές μας ROM αφού ψάχνει για τις Αγγλοκινέζικες, και το έχουμε απενεργοποιήσει για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα.
Τα ΟΤΑ Updates είναι αυτά που θα σας δίνουν αυτόματη ειδοποίηση για τις νέες ROM.
Βάλε την τελευταία 4.7.11 => xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15-4.7.11.zip