Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
-
-
-
Καλωσορίζουμε τον/ην GiannisLouko,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Μαρ 7th 2016, 3:29pm
Προφίλ: @GiannisLouko
Από την ομάδα διαχείρισης. -
Hi sotirismar,
we wish you a lot of fun in our community.
Time: Mar 7th 2016, 4:33pm
Profile: sotirismar
Your team. -
Καλωσορίζουμε τον/ην theofilis1313,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Μαρ 7th 2016, 6:08pm
Προφίλ: @theofilis1313
-
Καλωσορίζουμε τον/ην kanavas23,
Ημερομηνία: Μαρ 7th 2016, 6:48pm
Προφίλ: @kanavas23
-
-
Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή. Συγχαρητήρια για την κοινότητα. Πραγματικά αξίζει πολλά μπράβο!!!
-
Καλωσορίζουμε τον/ην jameson7gr,
Ημερομηνία: Μαρ 7th 2016, 8:26pm
Προφίλ: @jameson7gr
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Καλωσορίζουμε τον/ην ikorolis,
Ημερομηνία: Μαρ 7th 2016, 2:22pm
Προφίλ: @ikorolis
Από την ομάδα διαχείρισης.
Με λενε Ηλία είμαι από αθήνα και ειμαι 44 χρονων (πρωην πληροφορικαριος στο επαγγελμα)
αν και δεν ειμαι κατοχος συσκευης Xiaomi αλλα Motorola δυστυχως ομως τα νεα μοντελα της δεν υποστηριζουν Dual Sim Card τουλαχιστον στην ευρωπαικη αγορα ετσι επειδη για μενα ειναι βασικο καθως χρησιμοποιω δυο δικτυα κινητης τηλεφωνιας οι επιλογες που εχω ειναι η να κανω οπισθογυρισμα αγοραζοντας συσκευη με Single Sim Card η αγορα συσκευης Dual Sim Card.
γραφτηκα στο φορουμ σας καθως με ενημερωσαν καποιοι φιλοι για την Xiaomi και για την ελληνικη υποστηριξη ετσι αν τελικα αγορασω συσκευη πολυ πιθανον ειναι να αγορασω συσκευη της Xiaomi (δεν ξερω ποια) καθως ειμαι ασχετος με τα Smartphones και αν τελικα παρω θα χρειαστω σιγουρα την βοηθεια σας καθως βλεπω κατι για ROM κατι για ROOT και κατι για UNLOCK BOOTLOADER που για μενα ειναι εννοιες περιεργες