Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
-
-
Καλωσορίζουμε τον/ην vasotimonidou,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Οκτ 19th 2016, 5:41pm
Προφίλ: @vasotimonidou
Από την ομάδα διαχείρισης. -
-
Καλωσορίζουμε τον/ην Elias Peristeropoulos,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Οκτ 19th 2016, 6:08pm
Προφίλ: @Elias Peristeropoulos
Καλωσορίζουμε τον/ην agronomist232,
Ημερομηνία: Οκτ 19th 2016, 6:15pm
Προφίλ: @agronomist232
Καλωσορίζουμε τον/ην andriano29,
Ημερομηνία: Οκτ 19th 2016, 6:24pm
Προφίλ: @andriano29
να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχη σας έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και μπράβο σας..εχω το redmi note 3 Pro και μου ήρθε με αγγλικά από κινα (ενώ το είχα παραγγείλει με την ελληνική εκδοση) υπάρχει καμία τέτοια δυνατότητα? Ευχαριστώ πολυ αναμένω απάντηση σας
-
Καλωσορίζουμε τον/ην aggelosz12,
Ημερομηνία: Οκτ 19th 2016, 6:30pm
Προφίλ: @aggelosz12
-
-
Ο/H andriano29 έγραψε:
να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχη σας έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και μπράβο σας..εχω το redmi note 3 Pro και μου ήρθε με αγγλικά από κινα (ενώ το είχα παραγγείλει με την ελληνική εκδοση) υπάρχει καμία τέτοια δυνατότητα? Ευχαριστώ πολυ αναμένω απάντηση σας
και διάβασμα.... διάβασμα . Για απορίες ποστάρεις ότι θες και θα βρεις αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια . -
Καλωσορίζουμε τον/ην psarros78,
Ημερομηνία: Οκτ 19th 2016, 7:17pm
Προφίλ: @psarros78
Από την ομάδα διαχείρισης.