πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος , θέλει ψάξιμο
έτσι ήταν ένα zopo που έχω , νεκρό τελείως
με την εφαρμογή , SP_Flash_Tool , και μια rom , που μπορούσε να εγκατασταθεί με το SP_Flash_Tool , συνήλθε
δεν μπορεί , κάτι θα υπάρχει
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Δυστυχως δεν ανοιγει καν, ουτε καν στο λογοτυπο της ΜΙ η μονη λυση ηταν απο οτι φενεται επιστροφη στην κινα για επισκευη
Προσπάθησε λίγο ακόμα με τους οδηγούς που σου έδωσε ο tora33. Κάπου εκεί πήρε το μάτι μου το MiFlash... με αυτό το εργαλειάκι θα κάνεις την δουλειά... Επίσης ψάξε πιό επισταμένα στο Google και στο MIUI Official English Site...
Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή μήπως το δείχνει σαν Qualcomm device;
οχι μου το βλεπει σαν 9 σκληρους δισκους απο τους οποιους μονο ο ενας μπορει να χρησιμοποιηθει με χωριτικοτιτα περιπου 65mb και περιεχει 2 φακελους image και verinfo
Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή μήπως το δείχνει σαν Qualcomm device;
οχι μου το βλεπει σαν 9 σκληρους δισκους απο τους οποιους μονο ο ενας μπορει να χρησιμοποιηθει με χωριτικοτιτα περιπου 65mb και περιεχει 2 φακελους image και verinfo
Το γεγονός ότι το PC το βλέπει, έστω και έτσι, σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς νεκρό... Νομίζω ότι πρέπει να επιμείνεις με το εργαλείο MiFlash. Αυτό, το ότι το βλέπει σαν 9 σκληρούς μου θυμίζει κενό card reader που το βάζεις στο PC και δείχνει κενούς δίσκους. Επίσης να σου πω ότι και στο δικό μου PC (Win8, 64bit), όταν συνδέω το Hongmi 1S, μερικές φορές και μέχρι να συνδεθεί, το βλέπω που βγάζει διάφορους "σκληρούς δίσκους" (2 νομίζω?), όπου όμως "εξαφανίζονται" σε λίγο (αυτό το κάνει κατά την διάρκεια της "ανάγνωσης"και μέχρι να συνδεθεί σωστά...). Μου έχει τύχει να "κολλήσει" στην ανάγνωση και να δείχνει μόνο σκληρούς δίσκους, αλλά απλά το έβγαλα απο το καλώδιο και το ξαναέβαλα και έστρωσε... Με άλλα λόγια το φαινόμενο με το "σκληρούς δίσκους" δεν είναι εντελώς περίεργο, αφου συμβαίνει, έστω και έτσι, και σε μένα...