Mi4 - Εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα μαζί με τα χαρακτηριστικά του
-
-
Ο/H thrillos έγραψε:
Αν είναι έτσι, αυτό δεν θα είναι κινητό.. Θα είναι "τέρας" (χαριτωμένο και γλυκό!) -
Δεν ειναι ετσι ομως, ειναι 5"Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
καλύτερα 5'' , παρά 5,5''
όταν πήρα το mi3w μου φαινόταν μεγάλο , το συνήθισα , αλλά 5,5'' ....( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Χαχαχα, συνηθεια ειναι, αλλα πολλες φορες και αναγκη.
Πριν ειχα το ThL T11 στις 5", αλλα μου επεφτε μικρο, μια και δυσκολευομουν να διαβαζω e-mails κλπ. Και ετσι κατεληξα στο Note στις 5,5" και βρηκα τη χαρα μουΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
συμφωνώ , το θέμα είναι πως το δουλεύεις με το ένα χέρι , είχα το note 2 αλλά μόνο στο σπίτι , δεν το έβγαζα βόλτα ,
είχε επιλογή για δεξιόχειρα - αριστερόχειρα , επιλογή για το πληκτρολόγιο να γίνετε πιο μικρό για να φτάνει το δάχτυλο ,
δεν το χρησιμοποιούσα σαν τηλέφωνο αλλά σαν ταμπλετ , δεν έβαλα ποτέ sim
όταν είδα να τηλεφωνεί μια μικροκαμωμένη κοπέλα με το note μου φάνηκε παράξενο και γέλασα
στο μέλλον ίσως να δω διαφορετικά τις 5,5'' , αλλάζουμε , ανάλογα με τις ανάγκες μας ...( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
................ και αναλογα με τις ηλικιεςΚώστας
-
Ο/H ktsak έγραψε:
................ και αναλογα με τις ηλικιες
δεν νομίζω , θα έλεγα ανάλογα με το "κουπί" παλάμη που έχει ο καθένας , αν οδηγείς και έχεις κλήση , σταματάς και απαντάς με δυο χέρια
Ο/H papakitou έγραψε:
Πιστευω οτι οι 5" ειναι ιδανικες
Ευτυχως που ανακοινωθηκε ετσι
ε ναι ρε παιδιά , νομίζω είναι πιο σωστό για τηλέφωνο
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0