Διαφήμιση

Active Display & Notifications Sounds

• Active Display & Notifications Sounds

Καλημέρα στην παρέα, ξέρω έχω λείψει καιρό αλλά έχουμε μετακομίσεις, συγγενικού προσώπου στον από κάτω όροφο και μιας και πιάνουν τα χέρια μου, και έβαψα και άλλαξα πρίζες, πλακάκια, κλπ.. τέσπα.. ;) :P

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές λύσεις για ενεργή οθόνη και μάλιστα έχω συμμετέχει και στην ομάδα μετάφρασης του Active Display (AcDisplay).
      Δεν με ικανοποιεί όμως, αν και έχει αρκετές επιλογές δεν το βρίσκω πλήρες, ή μάλλον να είμαι σαφής... έχω δοκιμάσει και του MotoG και άλλων και είναι ακόμα πιο άδεια..

Επίσης ξέχωρα Notification Sounds δεν έχουμε, μόνο το Viber και το Facebook Messenger έχει δικό του ήχο και ξέρεις, ωπ έστειλαν μήνυμα να το δω μετά κλπ.. είτε είναι Email, είτε μήνυμα, είτε WhatsApp, δεν έχουμε επιλογές..

Μπορεί να φταίει ότι ήμουν παλιά χρήστης iOS και μου έχει μείνει, αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε ενεργές ειδοποιήσεις, να ξυπνάνε την οθόνη όταν υπάρχει κάτι να δούμε και να κλείνει π.χ. μετά από 3-4" αλλά και ήχους για τις ειδοποιήσεις.. αναγκάζομαι να ξεφυλίζω την θήκη (έχω την original για το mi3w, thanx to @MIUI_ART) να πατάω το κουμπί να δω από το Notification Shade (την κουρτίνα) τι ήρθε, να το αποδεσμεύσω και να το κλείσω και να κλείσω τη θήκη.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ για να δω ότι ήρθε ένα Email ή κάτι άλλο..

Πιστεύω ότι πολλά από αυτά μπορεί να καλυφθούν με το νέο Android OS που έρχεται και σίγουρα δοκιμάζεται από τη Miui αλλά μέχρι τότε, αν δεν βρω άκρη βλέπω να τρελαίνομαι.. και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου που θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα..