μετά είναι το LTE και το 4G αλλά και πάλι, που στο κέντρο στην αθήνα, εγώ είμαι προάστια, επαρχεία τι θα κάνουν?
παιδιά μην περιμένετε για μένα το τρένο,
θα έρθει με το καλό Γενάρη στα "Β" καταστήματα για να τα παραγγείλουμε εμείς,
μην σας πω τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη και κρατήστε το αυτό..
πάρτε τώρα το Mi4 που τα σπάει και είναι up-2-date device και ότι πρέπει για entry σφώς και value for money.. να κάνετε τη δουλειά σας, γιατί μετά το Φλεβάρη θα βγουν άλλα και θα το δείτε θα λέτε, α ρε πούστη μου τι περίμενα 5-6 μήνες, τώρα θέλω "εκείνο"..
αδράξτε την ευκαιρία κυρίες μου και κύριοι, όσο παραμένει να είναι ευκαιρία!
να πας στα κεντρικότερα κανάλια/καταστήματα από το vikmall για να μπορείς να έχεις άνεση και σιγουριά.. εμείς οι περισσότεροι από merimobiles και xiaomishop
να πας στα κεντρικότερα κανάλια/καταστήματα από το vikmall για να μπορείς να έχεις άνεση και σιγουριά.. εμείς οι περισσότεροι από merimobiles και xiaomishop
Φιλε μου και εγω απο το merimobiles πήρα το μι3, απλα εκει είδα το μι4 για πρώτη φορα, εν τω μεταξύ ειχα επαναπαυθεί γιατι λεω θα κυκλοφορήσει σε 4+ μήνες οπως μου απαντησε στο ποστ ο @tora33 Introducing Xiaomi Mi-4
Τέλος πάντων περιμένω το 64αρι
Δεν κλέβω wifi από τον γείτονα, το wifi του γείτονα εισβάλει στο σπίτι μου !!!
όχι σε 4+ μήνες το 4g μοντέλο αλλά τι να την κάνεις την 4g/lte σύνδεση αυτά λέμε κάτι μέρες τώρα. μια χαρά 18mbit πιάνει το mi3 και μια χαρά θα τα πιάνει και το mi4 wcdma
Ελληνικη rom για το Mi4 ποτε το βλεπετε? παραγγειλα πριν μερικες μερες απο merimobiles και λογικα σε καμια 10ρια μερες θα το εχω.. αλλα οπως βλεπω rom μονο αγγλικες... Ευχαριστω..
Ελληνικη rom για το Mi4 ποτε το βλεπετε? παραγγειλα πριν μερικες μερες απο merimobiles και λογικα σε καμια 10ρια μερες θα το εχω.. αλλα οπως βλεπω rom μονο αγγλικες... Ευχαριστω..
ο Admin νομίζω είπε , ότι είναι ίδια με του mi3w
θα το ψάξω