Πάω να βάλω την τελευταία ROM , μήπως παίζει ρόλο; Κ θέλει κάποια άλλη πριν;
Είσαι σίγουρος ότι έχεις μετονομάσει σωστά το αρχείο της ρομ σε "update.zip" και όχι σε "update.zip.zip"?
Αν δεν φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων στο PC σου και δεν είσαι σιγουρος, κάνε τη μετονομασία μέσα στο κινητό σου. Πρέπει το αρχείο της ρομ να είναι μετονομασμένο ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι: update.zip
Την μετονομασία την έκανα στο PC . update σκέτο δεν έβαλα .zip . Ωστόσο τώρα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο εσωτερικό του κινητού Γτ κόλλησε πριν στο 98% κ δεν πέρασε μέσα την ROM κ τώρα είμαι μόνιμα στο fastboot ... Έχουμε link για να μπω σου εδώ recovery?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την μετονομασία την έκανα στο PC . update σκέτο δεν έβαλα .zip . Ωστόσο τώρα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο εσωτερικό του κινητού Γτ κόλλησε πριν στο 98% κ δεν πέρασε μέσα την ROM κ τώρα είμαι μόνιμα στο fastboot ... Έχουμε link για να μπω από εδώ recovery?
Ο οδηγός λέει ξεκάθαρα " ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ... η εγκατάσταση θα σας καθυστερήσει ΑΡΚΕΤΑ όταν φτάσει στο 98%... αλλά μην φοβηθήτε! Περιμένετε υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση."
Μήπως τελικά δεν περίμενες αρκετά και το έκοψες?
Πάτα συνεχόμενα το Power να σβησει η συσκευή ή βγάλε τη μπαταρία και ξαναβάλτην αφού σβήσει.
Με σβηστή τη συσκευή πάτα το power+volume UP συνεχομενα μέχρι να μπεις και πάλι στο recovery και επανέλαβε τη διαδικασία (αν δεν έχεις πάνω απο 50% μπαταρία, φόρτισε πρώτα τη συσκευή και μετά κάνε πάλι τη διαδικασία)
Αν δεν μπαινει στο recovery (που δεν νομίζω να μην μπαίνει), τότε πρέπει να κάνεις φλας με fastboot... αλλά αυτό είναι τελευταία λύση... Προσπάθησε να κάνεις αυτό που σου προτείνω, παραπάνω....
Το άφησα να κάνει μόνο του την διαδικασία κ μόνο του έβγαλε το Χ ..ή μπαταρία είναι στο 97% .. κ έβγαλα την μπαταρία κ πάτησα κ το πάνω φωνή κ κλείσιμο κ με βγάζει καπάκι στο fastboot .. κ μάλιστα μπαμ μπαμ χωρίς logo..
απο που να επιλεξω ομως την ΣΩΣΤΗ fastboot rom ? k nai φυσικα αυριο θα το κανω να ειμαι ξεκυραστος.
ΠήγαινεΕΔΩ και επέλεξε την fastboot που θέλεις.
Αν τελικά στο κινητό θέλεις να βάλεις developer (μετά τη fastboot) κατέβασε αυτή που λέει : Redmi 1S Latest China Developer Version Fastboot File Download
Αν όμως θέλεις να βάλεις stable, κατέβασε αυτή που λέει : Redmi 1S Latest China Stable Version Fastboot File Download
Δες το βίντεο που σου έστειλα προσεχτικά και διάβασε και ακολούθησε, επίσης προσεχτικά τους αντίστοιχους οδηγούς, και αφου χρησιμοποιήσεις τη σωστή ρομ, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!