πολυ καλα!! ολοκληρη μερα βγαζει κ η γυναικα μου το εχει ολη μερα με αναμμενη οθονη!! καψιμο δλδ.
αυτο που εφτιαξα τωρα ειναι της πεθερας μου . κ το remi2 HM2014811 που εφτιαξα με βαση των οδηγιων εδω ειναι ενος συναδελου στην δουλεια!! caeser eisai θεος!
πολυ καλα!! ολοκληρη μερα βγαζει κ η γυναικα μου το εχει ολη μερα με αναμμενη οθονη!! καψιμο δλδ.
αυτο που εφτιαξα τωρα ειναι της πεθερας μου . κ το remi2 HM2014811 που εφτιαξα με βαση των οδηγιων εδω ειναι ενος συναδελου στην δουλεια!! caeser eisai θεος!
Όλη μέρα βγάζει με το 1s?
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σας παιδιά.
Μόλις μου δώσανε ένα 1s για να το ενημερώσω. Έχει πάνω την MIUI-Stable29-Hellas-GTV-3.17.0
Πήγα να του περάσω την τελευταία stable, και βγάζει update.zip signature verification failed
Το ίδιο όταν πήγα να περάσω το twrp, και όταν το έβαλα να κάνει μόνο του αναβάθμιση σε μία που έβγαζε από ΟΤΑ.
Καμιά ιδέα;
=============== Φεβ 17th 2017, 8:48pm ===============
επειδη έχασα με κάποιο τρόπο το supersu από την sd κάρτα μπορώ τώρα να το περάσω και να το εγκαταστήσω;unzip rom-supersu.zip-install to external sd card-install με twrp 3.0.2 by mic.
=============== Ιουν 18th 2017, 4:21pm ===============
flash twrp 3.1.x.x σε redmi 1s stable xtrv 8.1.xxx global miui.gr και το μονο που μενει καποιος μαγειρας να μας φτιαξει(οταν ερθει η ωρα και εμας στα φτωχα μια stable (marsmallow or nougat )αν γινεται ετσι για να σκασουν οι οχτροι μας!!!!!!
Γεια σας παιδιά.
Μόλις μου δώσανε ένα 1s για να το ενημερώσω. Έχει πάνω την MIUI-Stable29-Hellas-GTV-3.17.0
Πήγα να του περάσω την τελευταία stable, και βγάζει update.zip signature verification failed
Το ίδιο όταν πήγα να περάσω το twrp, και όταν το έβαλα να κάνει μόνο του αναβάθμιση σε μία που έβγαζε από ΟΤΑ.
Καμιά ιδέα;