Διαφήμιση

Τελωνείο

• Τελωνείο

Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα,

Έχω παραγγείλει το Xiaomi 1S με EMS και έχω την υπόνοια ότι θα εκτελωνιστεί το κινητό. Αυτή είναι η κατάσταση της παραγγελίας μου:

2014-07-24 09:58, ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
      2014-07-20 20:20, Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS), ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)
      2014-07-20 17:06, Item handed over to customs authority for final delivery, IPS
      2014-07-20 15:25, Receive Item At Office Of Exchange, IPS
      2014-07-16 13:29,Receive Item From Customer, IPS

Θα ήθελα να ρωτήσω άμα τυχόν γίνει ο εκτελωνισμός και δε το δεχτώ μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω από την εταιρεία που έκανα τη παραγγελία? Θα το δεχτεί η εταιρεία? Η αγορά έγινε μέσω paypal. Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ.
    • Γιατί αναφέρεις εκτελωνισμό αφού το δέμα σου έχει φύγει από το σημείο εκτελωνισμού που έιναι το αεροδρόμιο και βρίσκεται στην υπηρεσία δεμάτων της Θεσσαλονίκης.Δες και αυτόν τον οδηγό να σου λύσει τυχόν απορίες.
    • Το αναφέρω γιατί ο τελευταίος προορισμός που βρίσκεται το κινητό είναι στο Υ.Ε.Δ. ( Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου ) και βρίσκεται σε εκείνο το σημείο 2 ημέρες που σε άλλες αγορές μου περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο άμεσα.
    • Διαφήμιση
    • Από ένα γρήγορο ψάξιμο το οτι το δέμα σου είναι στο ΥΕΔ δεν φαίνεται πολύ καλό.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τη σκαπουλάρεις.Αν μπορείς ενημέρωσε για την εξέλιξη της υπόθεσής σου.Τι τιμή έχει βάλει ο κινέζος στο δέμα σου;
    • Πιστεύω ότι σίγουρα το δέμα προορίζεται για εκτελωνισμό. Το ερώτημα μου είναι, εάν μπορώ να ακυρώσω τώρα τη παραγγελία και να πάρω πίσω τα χρήματα μου.
    • Δεν νομιζω να πληρωσεις τελωνειο γιατι τωρα πηρα το redmi note και δεν μου το εστελαν γιατι διαλεξα την dhl και περνουσε τελωνειο . Μου ζητησαν 12$ για αλλαγη στην ems οπου δεν θα πληρωνα μετα για την εισαγωγη.αλλα βεβαια δεν εχει ερθει ακομη για να σου πω στα σιγουρα.εμενα παντος μαζι με μεταφορικα εκανε 190 ευρω.'
    • Φίλε Red V, το δικό σου δέμα έφυγε από Κίνα? Ποία είναι η κατάσταση του όσο αναφορά την αποστολή του δέματος. Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Οχι , δεν νομιζω, αλλα το εψαξα το θεμα και με την ems ερχοντε στα ελτα οποτε μαλλον δεν πληρωνεις. αν ερχοταν σε ιδιωτικη εταιρια μαλλον θα τα εσκαγες χοντρα. Βεβαια παιζει ρολο και απο που το πηρες γιατι καποιοι το δηλωνουν ως gift και περναει ετσι.Εγω το πηρα απο το spemall και σε διαφορα σχολια απαντουσαν οτι ολα τα δηλωνουν gift και δεν περναει τελωνειο ετσι.