Χτυπάει το ξυπνητήρι, το απενεργοποιω και μετά σε άσχετο χρόνο χτυπάει ξανά αστσματητα. Δεν υπάρχει τροπος να το κλείσω εκτός κι αν κάνω επαν/ση.
Το Ξυπνητήρι χτυπάει σε άσχετο χρόνο σε RedMi Note
- Διορθώθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Staf1988i έγραψε:
Χτυπάει το ξυπνητήρι, το απενεργοποιω και μετά σε άσχετο χρόνο χτυπάει ξανά αστσματητα. Δεν υπάρχει τροπος να το κλείσω εκτός κι αν κάνω επαν/ση.
περίεργο
σβήσε τα δεδομένα του ρολογιού , μήπως κράτησε "σκουπίδια" από προηγούμενες roms( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ναι το έχω κάνει αλλα τίποτα. Δεν βγάζει καποια ειδοποίηση. Απλά χτυπάει. Και το θέμα είναι ότι δεν κλείνει κιόλας. Κλείνω όλες τις εφαρμογές κάθε φορά διαγράφω τα ξυπνητήρια αλλά τίποτα. Ακόμα και στο restart. Βγάζει την εικόνα ότι κλείνει, συνεχίζει να χτυπάει και μόλις βγει το αρχικό σημα Miui κλείνει.
-
Ο/H Staf1988i έγραψε:
Ναι το έχω κάνει αλλα τίποτα. Δεν βγάζει καποια ειδοποίηση. Απλά χτυπάει. Και το θέμα είναι ότι δεν κλείνει κιόλας. Κλείνω όλες τις εφαρμογές κάθε φορά διαγράφω τα ξυπνητήρια αλλά τίποτα. Ακόμα και στο restart. Βγάζει την εικόνα ότι κλείνει, συνεχίζει να χτυπάει και μόλις βγει το αρχικό σημα Miui κλείνει.
να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις (χωρίς να επιλέξεις τίποτα να διαγραφεί) ?
και περνάς πάλι τις ρυθμίσεις , Ελληνικά κ.λ.π....
edit
η περνάς πάλι την rom
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H Staf1988i έγραψε:
Για κοίτα ρε φίλε και ΕΔΩ, αν δεν βρεις άκρη, μπας και σε βοηθήσει η μόντα που έχει κάνει κάποιος (το πρόβλημα που αναφέρεις με το ξυπνητήρι, έχει αναφερθεί σαν bug στο Redmi Note, έτσι κι αλλιώς...) -
Μηπως στο Note εχεις αλλαξει "Θεμα";...
...Xiaomi rules
Κώστας -
Είχα αλλάξει θέμα αλλά τώρα έχω πάλι το default.
-
Caesar το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται η εγκατασταση.ξεκινάει και μετά κολλάει.
Τελικά δεν χτυπάει σε άσχετο χρόνο.
Οταν έχω ξυπνητηρι απενεργοποιημενο και μετά χρησιμοποιησω την Sim2 αρχίζει και χτυπάει. Το δοκίμασα κάτι όντως ισχύει. -
-
Μiui art σε παρακαλώ αν γίνεται ανεβασε την ένταση στο εσωτερικό ακουστικο και στα ακουστικά. Ευχαριστώ!
-
Ο/H Staf1988i έγραψε:
Μiui art σε παρακαλώ αν γίνεται ανεβασε την ένταση στο εσωτερικό ακουστικο και στα ακουστικά. Ευχαριστώ!
δοκίμασε αυτό
Αύξηση ήχου σε RedMi Note( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ναι το έκανα και δουλεύει ωστόσο εάν το αναβαθμισω θα χαθεί η ρύθμιση έτσι δεν είναι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0