Διαφήμιση

Xiaomi Mi Pad

• Ο/H georgeth50 έγραψε:

Απο θεμα ιντερνετ ολα καλα;
      Το ζητησες ρουτεντ;
      Με ενδιαφερει κι εμενα να το παραγγειλω.

απο τα καλυτερα wifi reception που εχω δει σε φορητη συσκευη, πολυ κοντα σε λαπτοπ η εμβελεια του, δεν το ζητησα ρουταρισμενο, το στειλαν με αγγλοκινεζικη ρομ απο merimobiles και κατευθειαν περασα την ελληνικη που ειναι root με superuser, αλλα οπως προειπα η ρομ ειναι πολυ αδεια, δεν εχει τιποτα απο τα γνωστα κολπα της Miui, οπως ασφαλεια, θεματα κλπ, και ενω βγαζει πολυ καλες φωτο και βιντεο ( αν και οχι πολυ smooth βιντεο ) το λειτουργικο της καμερας ειναι για κλαματα, συμφωνα με τα γουστα μου παντα, πολυ μινιμαλ
    • To έκανε προχθες review το gsmarena ή κατ εμέ, έκανε μια σύγκριση του mipad με το ipad παρά review.

Xiaomi Mi Pad 7.9 review: Up-and-comer - GSMArena.com

"It's just that trying so hard to look like the iPad doesn't feel right, not where we come from. True, it will cost you much less and offer similar, and even superior specs, but the Mi Pad 7.9 does get carried away trying to impersonate the iPad. On the other hand, this may be a valid strategy in China and Asia Pacific where - we should not forget - this device is mostly meant for."

Κοινώς το ψιλοθάψανε με τον τρόπο τους και φυσικά θα έχουν τους λόγους τους.
      Οπως γράφει και ένας "This IS A CATCH.. and GSM arena tries to sell it down in my opinion (also happening in MI3 and MI4 case)"

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GKako ().

• Διαφήμιση
    • Απ: Xiaomi Mi Pad

Ο/H sugarinos έγραψε:

Ξέρει κανείς αν είναι συμβατά τα wsm tools?

Στάλθηκε από το JK809 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι φιλε, δεν δουλευεις το wsm
    • Ενδέχεται να δούμε σύντομα την πρώτη miui v6 beta για το mipad;Είμαι στην GTV-3.21.0-4.8.22 οπότε λογικά, όπως ανέφερε ο MIUI_ART, θα την δούμε μέσω του ota updater όταν γίνει διαθέσιμη;

Επίσης να αναφέρω ότι μόλις εγκατέστησα την GTV 3.21 έβγαζε ένα πρόβλημα σε μορφή μηνύματος με τα exchange services το οποίο λύθηκε απενεργοποιόντας την εφαρμογή.

Καλά νέα για τους κατόχους του Mipad: 30 Beta Testers Wanted for MIUI 6 for Mi Pad! Apply Here to Join Us! - Beta Team - MIUI Official Community

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην GKako ().

• Ξέρει κάποιος φίλος πως απενεργοποιείται το standby mode στο mi pad?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην velissarios1 ().

• Edit. Μετά από λίγο ψάξιμο στο en miui είδα οτι και άλλοι χρήστες είχαν και έχουν το ίδιο πρόβλημα λόγω της ...θήκης.Μάλιστα.Η θήκη που παρείγγειλα για προστασία έχει μαγνητικό ...καπάκι και κρατάει το tablet σε κατάσταση αγρυπνίας.Δηλαδή μόλις ανοίγεις τη θήκη ...ανάβει και το tablet.Αποτέλεσμα η μπαταρία να γίνεται σκόνη.
      Έβγαλα τη θήκη και όλα άψογα.Ελπίζω η εταιρία να το δει με τη δέουσα σοβαρότητα.
    • Διαφήμιση
    • Να αναφέρω ενα πρόβλημα και όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ..εκεί που έβλεπα ταινία στο mipad μου το ενα ηχείο άρχισε να κανει ηχους σαν παράσιτα και γινόταν ανυποφορο..με συμβούλεψαν να βάλω την 4.9.19 και θα λυνόταν το πρόβλημα..το εκανα αλλα ο ήχος δεν έφτιαξε και πολύ φοβάμαι οτι είναι πρόβλημα hardware..τι να κάνω??
    • Αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το e-shop που το πήρες και να κανονίσεις για την επιστροφή του - αντικατάσταση - επισκευή.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Παρακαλώ έχω πρόβλημα με το mipad μου.. Έχω την 4.9.19 και πήγα μέσω OTA update να κάνω ενημέρωση..κατέβασε την ενημέρωση και πατησα flash μου είπε οτι θα ανοίξει σε recovery και τέτοια αλλά το pad δεν άνοιξε ποτε..περιμενα περιμενα αλλα τπτ..πατησα το power button και τπτ..μετα το πατησα με το volume up να μπει σε recovery να δω τι γίνεται και για λίγο άναψε η οθόνη και έγραφε πανω mi_recovery 2.0.1 μετα έσβησε παλι...το συνδεω με τον υπολογιστη κ είναι νεκρό..τι να κάνω;;
    • Ο/H toniachem έγραψε:

Παρακαλώ έχω πρόβλημα με το mipad μου.. Έχω την 4.9.19 και πήγα μέσω OTA update να κάνω ενημέρωση..κατέβασε την ενημέρωση και πατησα flash μου είπε οτι θα ανοίξει σε recovery και τέτοια αλλά το pad δεν άνοιξε ποτε..περιμενα περιμενα αλλα τπτ..πατησα το power button και τπτ..μετα το πατησα με το volume up να μπει σε recovery να δω τι γίνεται και για λίγο άναψε η οθόνη και έγραφε πανω mi_recovery 2.0.1 μετα έσβησε παλι...το συνδεω με τον υπολογιστη κ είναι νεκρό..τι να κάνω;;

φόρτισέ την καλά , ίσως ανοίξει
      κατέβασε όλη την rom (όχι την ota) στον υπολογιστή σου , τοποθέτησέ την στο Mi-Pad και φλάσαρέ την
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H toniachem έγραψε:

Παρακαλώ έχω πρόβλημα με το mipad μου.. Έχω την 4.9.19 και πήγα μέσω OTA update να κάνω ενημέρωση..κατέβασε την ενημέρωση και πατησα flash μου είπε οτι θα ανοίξει σε recovery και τέτοια αλλά το pad δεν άνοιξε ποτε..περιμενα περιμενα αλλα τπτ..πατησα το power button και τπτ..μετα το πατησα με το volume up να μπει σε recovery να δω τι γίνεται και για λίγο άναψε η οθόνη και έγραφε πανω mi_recovery 2.0.1 μετα έσβησε παλι...το συνδεω με τον υπολογιστη κ είναι νεκρό..τι να κάνω;;

Καλημέρα.Το mi pad θα μπει σε fastboot μορφή αν κρατήσεις πατημένο Power volume down.Αν το καταφέρνει αυτό το pad ενημέρωσε για να του περάσεις fastboot rom και να το ξαναστήσεις από την αρχή.
      Παράκληση.Μην βιαστείς να κάνεις τα βήματα και να περιμένεις βοήθεια από τους εμπειρότερους που θα σπεύσουν σε βοήθεια.