Παιδιά το pad είναι νεκρό..παταω τα κουμπιά αλλά δεν μπαίνει σε fastboot και ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει..
Xiaomi Mi Pad
-
-
Υπάρχει περίπτωση να έμεινε απο μπαταρία?? Αστο για λίγο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου.... δεν θα πάθει κάτι...
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να έμεινε απο μπαταρία?? Αστο για λίγο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου.... δεν θα πάθει κάτι...
Είναι φουλ φορτισμένο αν και δε δείχνει κάποια ένδειξη για να καταλάβω...δοκιμασα fastboot αλλά το pad δεν ανοίγει και το miflash δεν το βλέπει για να προχώρησω τη διαδικασία..να το στείλω πατεκο στους κινέζους ή έχω χασει την εγγύηση τώρα; -
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Είναι φουλ φορτισμένο αν και δε δείχνει κάποια ένδειξη για να καταλάβω...δοκιμασα fastboot αλλά το pad δεν ανοίγει και το miflash δεν το βλέπει για να προχώρησω τη διαδικασία..να το στείλω πατεκο στους κινέζους ή έχω χασει την εγγύηση τώρα;
Στο Mi pad για να μπεις σε fastboot mode πατάς volume down and power.Nα υποθέσω οτι πατάς αυτά έτσι;ΑΝ δεν μπει τότε άφησέ το μια μέρα χωρίς να το λειτουργήσεις και δοκίμασε την επόμενη να το δεις.Εχουν αναφερθεί και στο myphone και στο en miui περιπτώσεις που λειτούργησαν μετά από 1-2 μέρες χωρίς να παρέμβει κάτι. -
Ο/H velissarios1 έγραψε:
Ο/H toniachem έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Είναι φουλ φορτισμένο αν και δε δείχνει κάποια ένδειξη για να καταλάβω...δοκιμασα fastboot αλλά το pad δεν ανοίγει και το miflash δεν το βλέπει για να προχώρησω τη διαδικασία..να το στείλω πατεκο στους κινέζους ή έχω χασει την εγγύηση τώρα;
Στο Mi pad για να μπεις σε fastboot mode πατάς volume down and power.Nα υποθέσω οτι πατάς αυτά έτσι;ΑΝ δεν μπει τότε άφησέ το μια μέρα χωρίς να το λειτουργήσεις και δοκίμασε την επόμενη να το δεις.Εχουν αναφερθεί και στο myphone και στο en miui περιπτώσεις που λειτούργησαν μετά από 1-2 μέρες χωρίς να παρέμβει κάτι.
Έχω απογοητευτεί δεν υπάρχει σωτηρία..τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά τπτ..το φόρτιζα μια μέρα, το άφησα να ξεκουραστεί 2 μέρες δοκιμασα με volume up δοκιμασία με volume down και δεν ανοίγει σε καμια περιπτωση... -
Oταν το βάζεις για φόρτιση, ανάβει κανένα Led ?
Oταν το συνδέσεις στο PC,ακούγεται κανένας ήχος ότι σύνδεσες συσκευή ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Oταν το συνδέσεις στο PC,ακούγεται κανένας ήχος ότι σύνδεσες συσκευή ?
Δεν ανάβει κανένα led και δεν κανει κανένα ήχο οταν το συνδεω... -
-
Ξέρω ότι είναι τρελό αυτό που θα ρωτήσω .... αλλά έχεις τσεκάρει ότι μετά από τόσες προσπάθειες κάποιο απο τα κουμπάκια δεν έχει κολλήσει πατημένο? Το PowerOn ίσως??
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ξέρω ότι είναι τρελό αυτό που θα ρωτήσω .... αλλά έχεις τσεκάρει ότι μετά από τόσες προσπάθειες κάποιο απο τα κουμπάκια δεν έχει κολλήσει πατημένο? Το PowerOn ίσως??
Δε μοιάζουν κολλημένα τα κουμπιά..και όταν τα παταω τα νιώθω να πατιουνται..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Oταν το συνδέσεις στο PC,ακούγεται κανένας ήχος ότι σύνδεσες συσκευή ?
Λοιπον αυτή τη φορά το έβαλα στην φόρτιση και αναβοσβηνει το κοκκινο led.. Εξακολουθεί να μην ανοίγει όμως.. -
Ωραία!! Αφησε το όλο το βράδυ. Αύριο πιστεύω θα είναι έτοιμο..Ίσως ήταν στατικό φορτίο .... που προκάλεσε όλο αυτό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα