Xiaomi Mi Pad
-
-
Aν διαβάσεις εδώ => [MIUI Device Team] Mi Pad bricked? The solution is here! - Xiaomi Mi Pad - Xiaomi MIUI Official Forum θα καταλάβεις πολλά.
-
-
Ο/H recep έγραψε:
Τι ακριβώς έκανες δηλαδή φίλε μου?
Η διαδικασία όταν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (ενημερωμένα αρχεία δηλαδή) είναι απλή.
Άνοιξα την πλάτη από το pad και λύνοντας το καπάκι πάνω απο τη μπαταρία βραχυκύκλωσα δύο επαφές, έβαλα το pad στον υπολογιστή τρέχοντας παλιό Mi Flash και δεν έγινε τίποτα.Όταν την άλλη μέρα κατέβασα το ανανεωμένο MI Flash με τη δεύτερη προσπάθεια η διαδικασία δουλεψε σωστά.
Βέβαια όταν λύνεις τις βίδες πάνω από τη μπαταρία σπας κάποιες σφραγίδες της Xiaomi και χάνεις την εγγύηση της συσκευής αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που με ενόχλησε.
Και να μην το ξεχάσω.Όλα τα παραπάνω δεν είναι φυσικά δικές μου πατέντες αλλά βρίσκονται στον οδηγό που επισύναψα πιο πάνω. -
Καλησπέρα στην κοινοτητα. Κάτι που παρατήρησα μετα την εγκατάσταση της Gtv4.11.14 είναι οτι ο updater λειτουργει αυτόματα και μου εγκατέστησε την αγγλοκινεζικη 4.11.21 χωρίς να μου ζητήσει έγκριση. Απλα μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση. Υπάρχει τροπος απενεργοποιησης της αυτόματης αναβάθμισης;
-
Ο/H Petros2445 έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινοτητα. Κάτι που παρατήρησα μετα την εγκατάσταση της Gtv4.11.14 είναι οτι ο updater λειτουργει αυτόματα και μου εγκατέστησε την αγγλοκινεζικη 4.11.21 χωρίς να μου ζητήσει έγκριση. Απλα μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση. Υπάρχει τροπος απενεργοποιησης της αυτόματης αναβάθμισης;
- Ανοίγεις την εφαρμογή του Updater
- Πατάς πάνω αριστερά στο κυκλάκι με τις 3 τελίτσες για μπεις στο μενού
- Πηγαίνεις Ρυθμίσεις ενημέρωσης
- Κλείνεις τον διακόπτη Αυτόματη ενημέρωση
- Ανοίγεις την εφαρμογή του Updater
-
Δυστυχως ο updater του mipad δεν ειναι με την ιδια μορφη εφαρμογης οπως στα κινητα. Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απενεργοποιησης. Επισης στο αλλο mipad που εχω με v5 δεν ειχα τετοιο προβλημα. Καμια αλλη ιδεα;
-
-
Υπαρχει καποιος αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα;
-
Καλησπέρα σας. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Petros2445. Χωρίς να με ρωτήσει ζητάει απλά reboot και περνάει την αγγλοκινέζικη 4.11.21. Επίσης χάνετε το playstore και βγάζει συνέχεια κάποιο μήνυμα ότι έχει έχει πρόβλημα με το Google Play Services. Ξαναπέρασα Ελληνική (δεν θυμάμαι πια έκδοση) και ξανά τα ίδια.
Καμιά ιδέα κανείς; -
Ο/H harpop έγραψε:
Καλησπέρα σας. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Petros2445. Χωρίς να με ρωτήσει ζητάει απλά reboot και περνάει την αγγλοκινέζικη 4.11.21. Επίσης χάνετε το playstore και βγάζει συνέχεια κάποιο μήνυμα ότι έχει έχει πρόβλημα με το Google Play Services. Ξαναπέρασα Ελληνική (δεν θυμάμαι πια έκδοση) και ξανά τα ίδια.
Καμιά ιδέα κανείς;
Θέλεις να πεις οτι ενώ σερφάρεις ας πούμε ή κάνεις οτιδήποτε άλλο ο updater σου ζητάει να κάνεις επανεκκιίνηση και μετά περνάει την αγγλοκινέζική;
Τέλος πάντων δοκίμασε να κάνεις τα wipes και μετά πέρνα μέσω recovery την ελληνική 4.11.14.Κατέβασέ την στο pc σου και μετάριχτη χύμα μέσα στο pad κλπ κλπ -
Ο/H harpop έγραψε:
Καμιά ιδέα κανείς;- Πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο/συσκευή
- Πάτα κάτω κάτω στο κουμπάκι που λέει Ενημερώσεις συστήματος
- Μόλις ανοίξει ο Updater πάνω δεξιά στο στρόγγυλο κουμπάκι με τις 3 τελίτσες
- Επέλεξε Ρυθμίσεις ενημέρωσης
- Κλείσε τον διακόπτη της Αυτόματης ενημέρωσης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-