Διαφήμιση

πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms

• Οδηγός
    • Τέλος καλό, όλα καλά και δεν χρειάζεται να τρέχει την Δευτέρα :thumbsup:
    • Καλησπέρα
      τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε για το wifi? Ενώ μου συνδέεται στο σπίτι με wind wifi στη δουλειά με cosmote μου βγάζει authenticating...
      έχω το redmi 3s miui global 7.5 stable 7.5.9.0 malmide
      ευχαριστώ
    • παιδιά γεια σας
      έχω και γω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου. η συσκευή μου είναι xiaomi mi5 και έχω πάνω gtv ρομ
      ενώ με την κάρτα μου της cosmote μπορώ να μπω internet, με της vodafone (φοιτητικό internet) δεν μπορώ
      την κάρτα της vodafone την είχα σε συσκευή mobile wifi και δούλευε μια χαρά.
      στις ρυθμίσεις που έχετε για vodafone στο κινητό μου δεν μου έχει dns

το βρήκα

apn : internet

dns κτλ δεν χρειάζεται
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα.

Πρόσφατα τελείωσε η σύνδεση με την wind και είπα να συνεχίσω για ένα διάστημα σε κοσμοκάρτα.
      Πέρασα την sim της cosmote στο mi4 και όλα οκ.

Αυτό που βλέπω όμως, είναι ότι ενώ οι ρυθμίσεις αναφέρουν κοσμοτε και λοιπά, στο σήμα πάνω δεξιά γράφει... wind.
      Στην χειροκίνητη επιλογή δικτύου δε, έχει δύο φορές την επιλογή wind 3g.
      Δηλαδή δίνει vodafone 2g - 3g επιλογή, wind 2g-3g και cosmote 2g και... ξανά wind 3g.

Τι παίζει;
      Images
      • Screenshot_2016-09-23-19-37-12-700_com.android.phone.png

106,1 kB, 1.080×1.920, viewed 317 times
      • Screenshot_2016-09-23-19-44-43-230_lockscreen.png

685,28 kB, 400×711, viewed 227 times
    • Καλησπερα κατοχος του redmi note 3 pro,αλλαξα στην Q kai δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ.Ακολουθησα τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα αλλα τιποτα.Εχει αλλαξει κατι; Μπορει καποιος με q να μου πει τι βαζουμε;
      Aκυρο ολα καλα τελικα
    • Ο/H gfilip έγραψε:

Καλησπερα κατοχος του redmi note 3 pro,αλλαξα στην Q kai δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ.Ακολουθησα τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα αλλα τιποτα.Εχει αλλαξει κατι; Μπορει καποιος με q να μου πει τι βαζουμε;
      Aκυρο ολα καλα τελικα
      Αν θέλεις πες μας πως έλυσες το πρόβλημά σου. Ίσως κάποιος άλλος συνδρομητής της Q να έχει το ίδιο πρόβλημα με σένα.
    • Καλημέρα σε όλους,
      Στο κινητό μου,Xiaomi Redmi Note 2 και ενώ ήμουν συνδεδεμένος σε 4G Q card στο slot 1 (είναι η κύρια κάρτα μου) ξαφνικά διακόπηκε η σύνδεση. Άλλαξα σε slot 2 αλλά τα ίδια δεν μπορώ να συνδεθώ.
      Δοκίμασα και στα δύο slots κάρτα CU vodafone, κανένα πρόβλημα, συνδέεται κανονικά. Ακολούθως δοκίμασα την Q card σε άλλο
      3G και σε άλλο 4G τηλέφωνο όλα κανονικά, συνδέεται η Q card χωρίς κανένα πρόβλημα (εδώ σημειώνω ότι το δεύτερο τηλέφωνο υποστηρίζει την 800άρα μπάντα)
      Τσεκάρισα τις ρυθμίσεις ΑPN της Q card. ΄Αλλαξα ROM, έβαλα την MIUI 8 6.11.3, όλα καλά, αλλά το πρόβλημα της μη σύνδεσης στο Internet παραμένει.
      Στο μενού Ασφάλεια/Χρήση δεδομένων/Ρυθμίσεις χρήσης δεδομένων/Δοκιμή δικτύου/Δεδομένα κινητής. Βγάζει "Αδυναμία χρήσης δεδομένων κινητής κατα την περιαγωγή για σύνδεση στο δίκτυο".
      Μήπως μπορεί να βοηθεί κανείς να δούμε τι φταίει; Τι δεν κάνω καλά;
      Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • καλημερα έχω το redmi note 3 pro kenzo και έχω θέμα με τα 4g μία μου κλειδώνει 4g και άμεσος μου γυρνάει σε 3g έχω αλλάξει σχεδον ολες της ρομς και τώρα φοραω την xtvr αλλά πάλι μία από τα ίδια έχει κανένας κιμια λύση ευχαριστώ
    • Και σε εμένα παιδιά με πιο παλιά ρομ αλλά με την miui 8 με την Q δεν έχω δεδομένα σε καμία από τις δύο σιμ. Και την αγόρασα σήμερα. Και επίσης δεν μπορώ να βρω την επιλογή για να διαλέξω 2g/3g. Πήρα και στην υποστήριξη μου έδωσαν ρυθμίσεις αλλά τπτ. Κάποια βοήθεια παρακαλώ;;
    • Εχω το Note 3 pro και εχω ενεργοποιησει τα 500mb της cosmote. Εχω ανοιχτα δεδομενα,το δικτυο στο 3G ,οι ρυθμισεις APN ειναι σωστες, εχω κανει επανεκκινηση την συσκευη,αλλα δεν συνδεεται πουθενα ! καμια βοηθεια ??? :( :(

Ειμαι με miui 8 global 6.12.29

Ακυρο ! Βρεθηκε η λυση. Δεν ειχε ενεργοποιηθει ακομη το ιντερνετ απο την cosmote !
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα σε όλους εδώ και δύο μέρες κάτοχος mi5s plus αν και μ έχει βγάλει την πίστη να το ρυθμίζω συνέχεια για διάφορα θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς εδώ μέσα π κάνετε την ζωή μας ποιο εύκολη είχα κ θέμα με το 4g αλλά χάρη σε εσας λύθηκε κ αυτό.Ευχαριστω κ παλι
      Images
      • Screenshot_2017-01-20-02-38-47-704_org.zwanoo.android.speedtest.png

463,25 kB, 1.080×1.920, viewed 160 times
      The Maniac